Hae
Big mamas home

Kuulumisia x6

Pikku hiljaa takaisin elävien kirjoissa. Tänään on se päivä flunssassa, kun alkaa tuntua siltä, että ollaan voiton puolella. Jaksoin käydä suihkussa ja pestä hiukseni. Söin ensimmäistä kertaa muutakin, kuin leipää. Tuntuu, että jaksan tehdä vähän muutakin kuin tuijottaa sohvalla Netfilixiä. Olo on kuitenkin sen verran toipilas, että vielä en lähde lenkille tai jumppaan. Otan vielä hetken iisisti. 
Tänään ajattelin kirjoittaa teille muutaman randomin ajatuksen, jotka ovat pyörineet mielessäni viime aikoina. 
Postauksen kuvat, ovat kuten aihekin, sattumanvaraisia kännykkäräpsyjä kännykkäni uumenista. 
Big mamas home by Jenni S. Kuulumisia
Neljävuotisneuvola 
Neljävuotiaan neuvola on sellainen iso tarkastus, johon osallistuu päivähoito, terveydenhoitaja ja lääkäri. Meillä yhdistettiin päivähoidon osuus kuopuksen vasu-keskusteluun. Olen aina pitänyt näitä keskusteluja äärimmäisen ihanina ja hyödyllisinä. On mahtavaa päästä kuulemaan ammattilaisen mielipide oman lapsen kehityksestä. Meillä on tosi hyvä yhteys perhepäivähoitajan kanssa, joten tämä tekee asioista entistä helpompia. Meidän esikoinen kehittyy juuri niin, kuin pitääkin, mutta on aavistuksen kömpelö. Käytiin vajaa vuosi sitten asian tiimoilta, myös fyssarilla, mutta hän ei nähnyt kehityksessä syytä huoleen. Ja koska esikoinen on todella musikaalinen lapsi, niin pohdimme jos tanssiharrastus tukisi näitä molempia puolia, musikaalista vahvuutta ja motoriikkaa. Eikä tämä ole vain äidin ja isän idea. Esikoinen puhuu jatkuvasti siitä, miten hänestä tulee ballerina. 
Big mamas home by Jenni S. Kuulumisia
Kaksi uutta sarjaa 
Tässä flunssaa sairastaessa onnistuin löytämään kaksikin hyvää sarjaa. Ensinnäkin true crimen ystäville; Manhunt: Unabomber. Tästä vinkkasin jo Instagramissakin. (@bigmamashomeblog). Unabomber on Yhdysvaltoja kaksikymmentä vuotta piinannut sarjapommittaja. Unabomberin jäljittminen ja kiinniottaminen oli FBI:n kaikkien aikojen kallein operaatio. Itselle sarja kolahti. Se ei ole liian dokkarimainen, vaan oikeasti hyvä, viihteellinen sarja. Sarjassa käsitellään myös se, miten Ted Kaczynski osallistui todella kyseenalaiseen ihmiskokeeseen opiskeluaikanaan, mikä on aivan varmasti vaikuttanut häneen. 
Toinen sarja on edellistä huomattavasti kevyempi. Tartuin nimittäin viimein suositeltuun sarjaan Uraäidit. Sarja kertoo äideistä, jotka tasapainolevat perheen ja uran välillä. Itse luokittelen sarjan draamakomediaksi ja sieltäkin löytyy niitä huonoja mom jokeja, joita itse viljelen. 
Big mamas home by Jenni S. Kuulumisia
Kaverisynttärit 
Havahduin hetki sitten siihen, että meidän lapset (erityisesti esikoinen) on kaverisynttäri-iässä. Nyt perhekalenteriin pitää mahduttaa kaiken muun lisäksi myös lasten kaverisynttärit. Me päästään vielä helpolla, kun lapset ovat perhepäivähoidossa. Kummallakin on vielä yhteiset kaverit ja niitä on vielä aika vähän. Toinen etu on se, että meidän tytöt ovat saaneet joka kemuihin yhteisen kutsun. Pienemmän ei tarvitse odottaa kahta vuotta ennen, kuin pääsee juhlimaan, vaan pääsee jo nyt kavereiden mukaan. 
Big mamas home by Jenni S. Kuulumisia
Podcast 
Sain meidän podin Stofyhin. Tuntuu ihan uskomattomalta, että jotain jota olen ollut tekemässä, löytyy Spotifysta. Pieni juttu, mutta iso meille. Edellisestä äänityksestä on viikko ja nyt alkaa olla jo kiire päästä höpöttelemään Erikan kanssa. Äänitetään seuraavan kerran vasta ensi viikolla, mikä ei haittaa yhtään, sillä meillä on kivasti materiaalia varastossa. Viestiä kyllä lähetetään jatkuvasti. 
Big mamas home by Jenni S. Kuulumisia
Kukkia mieheltä 
Mieheni toi minulle kukkia. En muista milloin hän olisi viimeksi tehnyt niin. Ele on sinänsä pieni, mutta sillä on minulle iso merkitys. Mieheni ei vain pysty käsittämään, miksi maksaa parhaassa tapauksessa kymmeniä euroja jostain, joka kestää viikon. Minä taas rakastan kukkia ja olen monesti sanonutkin, että minua ei voisi ilahduttaa paremmin, kuin ostamalla kukkia. Lisäksi olemme sopineet, että aloitamme suhteemme korjaamisen pienillä asioilla. Isoja selvitellään sitten kolmannen osapuolen kanssa. Kukilla ilahduttaminen ja treffeillä käynti luokitellaan näihin pieniin asioihin. 
Big mamas home by Jenni S. Kuulumisia
Pakko saada Nespresson joulukalenteri 
En ole haaveillut pakkomielteisesti yhdestäkään joulukalenterista ennen tätä. Lumenen kalenteri olisi tosi kiva, mutta sitä ei ole PAKKO saada. Nespersson kahvikalenteri sen sijaan olisi ihan pakko saada. Joku on lukenut ajatukseni ja tehnyt täydellisen joulukalenterin minua varten. Kaiken lisäksi hinta on todella kohtuullinen verrattuna moneen muuhun aikuisten joulukalenteriin. Veikkaan vahvasti, että jopa meidän tyttöjen kalenterit tulevat maksamaan enemmän. 
Tässä tälläista vapaata tajunnanvirtaa teille. Mun pitää seuraavaksi lähteä tonne vesisateeseen hakemaan tyttöjä hoidosta. Voin kertoa, että näin toipilaana tuollainen jäätävä vesisade ei hotsita yhtään. Julkaisen tän postauksen teille illalla.

2 kommenttia

  1. Jenni / Keski. kirjoitti:

    Olipa kiva löytää tänne vastavierailulle! Mä olen ihan pihalla kaikista sarjoista, katselen nykyisin vain sisustusohjelmia. 😀

    Tsemppiä paranemiseen, itselläni flunssa venähti kolmeen viikkoon, kun en malttanut alkuun levätä kunnolla…

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kiva, kun pyörähdit täällä. Sisustusohjelmat ovat tosi jees, mutta itse kaipaan myös hyviä draamasarjoja.
    Ja kiitos. Nyt ollaan jo voiton puolella, kunhan tuo nenän valuttaminen loppuisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.