Hae
Big mamas home

Vaaleanpunaista ja ripaus pinkkiä

Täällä kumppani pelaa ja minä kirjoittelen. Lapset nukkuvat (viimeinkin) omissa sängyissään. He tulivat tänään mummin luota kotiin ja nukkumaan ei olisi maltettu mennä millään. Isompi testaili tässä olohuoneessaan uusia sisäkenkiä, jotka ostettiin hänelle kouluun. Ajattelin muuten kirjoittaa blogiin listan, mitä kaikkea ekaluokkalaiselle on hankittu. Lista on aikamoinen ja siellä oli myös ainakin yksi asia, jota en ollut osannut huomioida, ennen kuin ystäväni otti asian puheeksi. Haluaisin muutenkin jakaa muutaman ajatuksen tulevasta koulun aloituksesta kanssanne. Mutta siitä aivan omassa postauksessaan.

Vaaleanpunausta ja ripaus pinkkiä - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Neule / H&M

Toppi / H&M

Farkut / H&M

Laukku / ZARA

Kengät / ZADAA Secondhand

Panta / TOKMANNI

Korvakorut / NOMBLE DESIGN saatu*

Vaaleanpunausta ja ripaus pinkkiä - BMH - Big mamas home by Jenni Vaaleanpunausta ja ripaus pinkkiä - BMH - Big mamas home by Jenni

Vaikka olenkin kamppaillut painon nousemisen kanssa, niin olen iloinen, että itsetuntoni on säilynyt siitä huolimatta. Voin katsoa omia kuviani ja tuntea olevani kaunis. Vaikka posket ovat pyöreämmät, kuin viime vuonna tähän aikaan, niin silti olen ulkonäkööni tyytyväinen. Painon pudotukseen lähden ehdottomasti terveys edellä. Pudotan painoa, jotta elämä olisi helpompaa polveni kanssa, en kenenkään muun vuoksi.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Vaaleanpunainen ja pinkki sopivat yhteen

Tämä asu on todella söpö ja symppis. Tilasin kesän alennusmyynnistä H&M:ltä tuon hennon vaaleanpunaisen topin. Minulla on tätä samaa mallia mustana kaksi kappaletta ja tämä on kaikin puolin ihan paras toppi ikinä. Tykkään sen mallista, tuntumasta iholla ja siitä, miten se sopii muiden vaatteideni kanssa. Nyt tämä vaaleanpunainen versio tuo kivaa vaihtelua niihin mustiin toppeihin.

Tykkään käyttää sitä erityisesti istuvampien farkkujen kanssa. Sen malli on sen verran löysä, että se on kiva yhdistää johonkin ihonmyötäisempään alaosaan. Minulla se tarkoittaa lähinnä farkkuja tai sitten minun vanhoja kunnon nahkapöksyjäni. Kun ilmat alakavat viiletä, tuo neuletakki pääsee varmasti isompaan käyttöön. Juuri nyt siitä ei toki ole huolta. Nämä päivät tuntuvat vain lämpenevän entisestään.

Vaaleanpunausta ja ripaus pinkkiä - BMH - Big mamas home by Jenni Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Hiuspanta on Tokmannin Miny-mallistoa ja nuo mielettömät korvakorut on saatu Nomble Designiltä. Ne ovat itseasiassa ensimmäiset korvikset, jotka bongasin kyseiseltä merkiltä. Tuo pinkki väri on kauniin kirkas. Mutta koska koru on yksivärinen, se ei tunnu liialta, vaikka se yksi väri on tuollainen melko kirkas. Koska malli on aika iso, niin ne ovat aivan täydelliset kesäkorvikset.

En ole itse vielä ollenkaan kyllästynyt tähän kesäpukeutumiseen. Tuntuu, että saan koko ajan enemmän ja enemmän irti vaatekaapistani. Elokuun lopussa on yhdet juhlat, joten odotan innolla, että pääsen pukeutumaan vielä kesäjuhliin.

Nautitteko te yhä kesäpukeutumisesta?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Viikonloppusuunnitelmista ja värikäs paita

Keltainen mekko

Hellepäivän asu

Kesämekko ja farkkutakki

Valkoinen kauluspaita ja lainalaukku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.