Hae
Big mamas home

Blogijoulukalenteri! Odotetaan joulua yhdessä

Nyt uskallan ehkä sanoa sen ääneen, koska olen neuvotellut tulevaa varten yhteistöitäkin. Minulta tulee tänä vuonna blogijoulukalenteri! Olen haaveillut siitä suurinpiirtein niin kauan, kuin olen blogia pitänyt, mutta en ole lähtenyt sitä vielä tekemään. Tiedostan, että blogijoulukalenterissa on melkoinen työ. Se työn määrä hirvittää vähän edelleen, mutta rakastan joulua ja haluan jakaa joulun odotuksen teidän kanssanne. Sillä odotus on joulun paras osa.

Vielä voitte laittaa toiveita kalenterin suhteen tulemaan. Ihan kaikkea en ole lyönyt lukkoon. Sunnitelmissa on tehdä muun muassa erilaisia reseptejä. Puolisoni on lupautunut värkkäilemään teille myös juomien reseptejä. Luvassa on niin holittomia, kuin holillisia vaihtoehtoja. Eikö hän olekin paras, kun jaksaa auttaa minua tässä? Sen lisäksi on toki tyyliä ja pari meikkilookia ja ennen kaikkea sitä joulun odotusta, fiilistelyä ja siihen valmistautumista.

Odotan itse tätä joulukalenteria todella kovasti. Olen jo jonkin verran ehtinyt tehdä töitä sen eteen, vaikka vielä on tekemistä. Onneksi hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Eli joulukuussa blogiin ilmestyy joka aamu aina uusi luukku, eli jouluaiheinen blogipostaus. Julkaisen sen lisäksi myös tavallista sisältöä. Mutta ainakin teillä on ennen joulua joka päivälle jotain jouluista lukemista tarjolla. Toivottavasti tämä on myös teille mieluinen juttu.

Terkuin,

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Joulunodotus voi viimein alkaa

Hyvää joulua!

Paljettihame

Ystäväkirja joulusta

Ensimmäinen sinkkujoulu

2 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    Tosi ihanaa! Odotan blogikalenteria innolla (enkä edes ole varsinainen jouluihminen). Pitkään ja pimeään kuukauteen on kiva saada jotain uutta piristystä joka päivälle! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *