Hae
Big mamas home

Kesämekko ja farkkutakki

Huh huh. Ummikot ovat selvinneet ulkomailta kotiin. Ja vitsit mikä reissu meillä on oli. Olen niin onnellinen ja tyytyväinen, että lähdettiin sinne. Oli ihanaa kokea ensimmäinen kunnon ulkomaan matka yhdessä tuon rakkaan ihmisen kanssa. <3 Meillä oli kyllä niin kivaa, vaikka tuntuikin siltä, että aika meinasi loppua vähän kesken. Mutta jis seuraavalla kerralla oltaisiin sitten matkalla vähän pidempään. Tulen kirjoittamaan meidän reissusta lisää, kunhan saan kuvia käsiteltyä.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Mekko / NEW LOOK

Takki / H&M

Laukku / NEW LOOK

Kengät / SECONDHAND

Korvakorut / ANNIDIUDIY

Kesämekko ja farkkutakki - BMH - Big mamas home by Jenni Kesämekko ja farkkutakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Kesän suosikki kesämekko

Minulla on melkoinen määrä asukuviakin käsittelemättä. Olemme Katrin kanssa tuotteliaampia, kuin mitä ehdin kuvia käsittelemään. Mutta ainakin minulla on teille reilusti materiaalia säästössä.

Ostin tämän mustan kesämekon jo viime syksynä. Tämä oli ensimmäinen tilaukdeni New Lookilta. Arvottiin Katrin kanssa pitkään, mikä on UK:n koko sopisi minulle. Lopulta menimme täysin arvalla ja koko osui onneksi nappiin. Pidin näistä rypytetyistä mekoista jo edellisellä kerralla. Nyt kesällä tästä on tullut suosikkini. Käytin tätä alkukesästä paljon tuon kyseisen farkkutakin kanssa. Yhdistelmä on omaan silmääni täydellinen. Tämä kesämekko menee toki loistavasti myös ihan sellaisenaan.

Ja kaikille niille, joiden mielestä musta ei ole kesäväri, niin höpön pöpö. Se on loistava väri siinä missä muutkin. Kesällä voi käyttää mustia vaatteita, jos niin haluaa.

Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S. Kesämekko ja farkkutakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvakorut ovat Annin käsialaa. Ne on hankittu viime kesänä ja ovat sellaiset täydelliset, leikkisät kesäkorvikset. Kesällä tulee käytettyä isompia korviksia, koska ne eivät jää piiloon huivin ja kaulusten alle. Pilvissä on myös kesäinen fiilis.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kesämekko ja farkkutakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Minä jatkan täällä vielä lapsettoman kesän viettämistä vajaan viikon verran. Käytännössä yritän siis palautua aktiivisesta ja ihmisten täyteisestä viikonlopusta. Loppuviikosta myös ihana haltiakummilapseni tulee luokseni hoitoon, joten ihan täysin lapseton viikko tämä ei ole. Kirjoitan teille matkapostausten lisäksi myös syntymäpäivistäni jahka saan kyseiset kuvat käsiteltyä. Heh.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

33 vuotta!

Kesän lapsivapaa osuus alkoi

Valkoinen kauluspaita ja lainalaukku

Kaikki kevään asut

Juhannussuunnitelmia

Kesämekko ja farkkutakki - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kesämekko ja farkkutakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.