Hae
Big mamas home

Vihreä neuletakki ja kellohame

*Sisältää mainoslinkkejä

Heippa! Minulla on niin paljon asiaa ja kirjoitettavaa juuri nyt, että on jopa vähän vaikeaa jäsennellä ajatuksia. Sain tuossa hetki sitten kuulla, että tällainen määrä välilehtiä, mitä minulla on päässäni auki, ei ole vissiin ihan normaalia. Eikä se, että ne eivät pysy ihan täysin järjestyksessä. Oma ADHD epäilyni siis vain vahvistuu.

Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää sinua ihana ihminen, joka tulit tervehtimään minua tässä yksi päivä. On ihanaa tavata ihmisiä, jotka seuraavat minua ja varsinkin kuulla, jos jollain minun tekemiselläni on ollut sinun elämääsi positiivinen vaikutus. Joten kiitos paljon, kun tulit tervehtimään. Olen miettinyt sanojasi siitä asti ja se on saanut minut hymyilemään. Olen saanut siitä taas pontta ja inspiraatiota kirjoittamiseen, sekä muuhun tekemiseen.

Omalla kohdallani tämä somen tekeminen on melko yksinäistä hommaa. Kuvausreissut Katrin kanssa ovat minulle monella tapaa äärimmäisen tärkeitä. Ne ovat hetkiä, kun minulla on työkaveri. Muuten pakerran hyvin pitkälti itsekseni. Siksi kohtaamiset seuraajien ja lukijoiden kanssa ovat tosi tärkeitä ja vievät eteenpäin. Joten ihanaa, kun joku tulee moikkaamaan ja kertomaan seuraavansa.

 

Takki / H&M

Neule / Nosh saatu*

Hame / New Look

Laukku / New Look

Kengät / Ellos*

Korvakorut / Huvituskoru saatu*

 

Vihreä neuletakki

Tuo vihreä neuletakki on PR-lahja Noshilta. Minulta on itseasiassa puuttunut tähän asti tällainen lyhyempi neuletakki, joten tämä täydentää täydellisesti vaatekaappiani. Minulla on useampia pitkiä neuletakkeja, mutta ei tällaista. Väri on myös suorastaan herkullinen. Se on itseasiassa nimeltä avokado. Yhdistin neuleen kaveriksi mustan kellohameeni ja pitsitopin. Neule tuo ihanasti väriä tällaiseen kokomustaan asuun. Se on myös täydellinen tikkitakin kaveri. Sen kanssa pysyy lämpimänä vähän viileämmälläkin ilmalla.

Tämä asu on monella tavalla ihan super kiva ja keväinen. Pidän tästä itse todella paljon. Entä sinä? Onko asu hitti vai huti?

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Lyhyt trenssi, jonka luulin aluksi olleen hutiostos

Kevät on täällä?

Vähän erilaiset farkut

Vappu suunnitelmia

Collegehame

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *