Hae
Big mamas home

Hei, hei mitä kuuluu?

Kerroin edellisessä postauksessa hieman arkikuulumisia. Mutta ajattelin kirjoitta nyt vähän pidemmin ja tarkemmin siitä, mitä kuuluu juuri nyt. Olen käyttänyt tätä postauksen runkoa ennenkin, joten palasin siihen taas pitkästä aikaa.

 

Mitä kuuluu?

Periaatteessa todella hyvää. Yhteiselo puolison ja lasten kanssa sujuu saman katon alla. Lapset ovat ihania. Tämä kehitysvaihe heidän kanssaan on kovin ihana. Kummankin kanssa pystyy keskustelemaan jo aika isoista ja syvällisistä asioista. Me ollaan löydetty lasten kanssa yhteisiä harrastuksia maalaamisesta ja uimisesta. Yhdessä tekeminen on ihan parasta. Viimeksi uskaltauduttiin uimahallin isoon liukumäkeen, jota lapset rakastivat. Laskettiin mäkeä varmaan kymmenen kertaa. Minäkin, vaikka mäki oli niin iso, että vähän hirvitti. Periaatteessa meidän arki on aivan ihanaa ja mutkatonta tällä hetkellä.

Mutta sitten on se toinen puoli tästä arjesta. Sairasloma jatkuu ja minulla on edelleen paljon ahdistusoireita. Välillä päivä saattaa alkaa ihan hyvin, mutta iltapäivällä tulee romahdus, joka romuttaa koko tilanteen. Lääkkeet ovat vieneet sen jatkuvan ahdistuksen pois, mutta ei pahimpia hetkiä. Nukun öisin suurinpiirtein kymmenen tuntia ja olen silti väsynyt, mikä ei ole normaalia. Mutta tämän suhteen on pakko mennä päivä kerrallaan.

Mitä tapahtuu työrintamalla?

Meinasin jo skipata tämän kohdan, koska olen pääasiassa sairaslomalla. Mutta samaan aikaan, minulla on sometöitä enemmän ja säännöllisemmin, kuin koskaan aikaisemmin. Saan tehdä melkein koko ajan jotain uutta kivaa projektia, josta nautin. Ensinnäkin kaikki tulot ovat juuri nyt tervetulleita ja sen lisäksi, vaikka olen sairaslomalla, saan tehdä jotain, joka pitää minut niin sanotusti hereillä. Olen tästä äärettömän kiitollinen. Vaikka onhan tässä myös totuttelemista, kun projekteja on enemmän, kuin koskaan.

 

Parisuhde/perhe/ystävät?

Paristuhteelle kuuluu hyvää. Honeymoon jatkuu siltä osin. Kai tämä on sitä vasta yhteenmuuttaneiden kuherruskuukautta. Ystävien kanssa kaikki on niin kuin pitää. Emme ehkä ehdin nähdä ihan niin usein, kuin ehkä haluaisimme, mutta viestit liikkuvat sujuvasti kaikkien välillä. Samaan aikaan kuitenkin kuvaustreffit Katrin kanssa jaktuvat. Olemme sopineet aamukahvitreffit Heidin kanssa. Bestikseni kanssa puhumme lähes päivittäin, vaikka emme joka päivä ehdi nähdäkkään. Suunnitteilla on myös vanhan rymyjengin pikkujoulut.

Harrastukset/hyvinvointi?

Uimassa käyn edelleen säännöllisen epäsäännöllisesti ja nautin siitä suunnattomasti. Olen onnellinen, että olen löytänyt itselleni sopivan ja mieluisen liinkuntamuodon. Samalla se on harrastus, jota voimme tehdä puolisoni kanssa yhdessä. Olemme käyneet uimassa paljon kaksin ja koko perheen voimin.

Olen myös ottanut itseäni niskasta kiinni suun terveyden suhteen. Taistelen hammaslääkäripelkoa vastaan ja nyt minulla on hoitosuunnitelma, sekä hoitosuhde ja pian todennäköisesti terve suu. Tämän viikon käynnillä hammaslääkäri, sekä hoitajat olivat molemmat aivan ihania ja myötätuntoisia ja sanoivat, että kaikki ongelmat ovat tällä hetkellä hoidettavissa. Todennäköisesti niitä olisi vähemmän, jos olisin pakottanut itseni hoitoon aiemmin, mutta onneksi varsinaista hätää ei ollut.

Hankittiin viimein koko perheelle sähköhammasharjat, joten suun terveys on ollut nyt jonkin aikaa eräänlaisessa pääroolissa meidän perheessä.

 

Inspiroi eniten/vähiten?

Minä elän tällä hetkellä jonkinlaisessa omassa joulukalenterikuplassani. Suunnittelen, kuvaan ja kirjoitan sitä jatkuvasti. Mutta päässä ei tunnu riittävän tilaa ihan hirveästi millekään muulle. Vaikka olen innoissani tästä projektista, niin samaan aikaan tulen olemaan onnellinen, kun se viimein on paketissa. Mutta tämä on todella ihanaa ja inspiroivaa. Rakastan joulua, joten on todella ihanaa toteuttaa tällainen jouluinen projekti teille.

Tällä hetkellä syön/katson/luen?

Tällä hetkellä elän käytännössä Kokkikartanon riisipuurolla. Paras riisipuuro, mitä Suomessa saa. Syön sitä todennäköisesti tämän parin kuukauden aikana kyllästymiseen asti.

Olen katsonut viime aikoina paljon erilaisia rikossarjoja. Netflixistä katsoin muun muassa Good Nursen, joka on muuten elokuva. Sen lisäksi ahmin Netflixitä myös Insidemanin, joka oli todella hyvä ja koukuttava. Rakastin sitä. Puolison kanssa meillä on kesken niin Marvel maraton, kuin joululeffamaraton. Aion laittaa hänet katsomaan kaikki lempi jouluelokuvani. Jouluprinssit 1, 2 ja 3 on nyt katsottu. Katsotaan, mitä seuraavaksi keksitään.

 

Mitä odotan?

Tällä hetkellä joulua. Onneksi joulussa odottaminen on nimenomaan se paras osuus. Tällä hetkellä odotan myös jotain muutakin, mutta palaan siihen vielä myöhemmin.

 

Mitä teille kuuluu?

Terkuin,

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kävin lukemassa kommentteja

Annoin haastattelun Me Naisille liittyen plusmuotiin

Viimeaikoina

Viisi vuotta myöhemmin

On ihanaa olla kolmekymmentä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *