Hae
Big mamas home

Viikkokatsaus: Ihan vain perus arkea

Maanantaina minulla oli aamuvuoro päivä. Ossallistuin työkaverin läksiäislahja keräykseen ja iltapäivällä opettaja tuli koululta käymään. Käytiin läpi jo suorittamiani opintojani, arvioitiin vähän tulevaa rupeamaa ja todettiin, että todennäköisesti tulen valmistumaan keväällä. Nyt pitäisi alkaa suunnittelemaan ensimmäistä näyttöä ja perehtyä vielä puuttuviin osa-alueisiin. Iltapäivällä hain tytöt hoidosta ja Pikku Kakkosen jälkeen leivoimme joulutorttuja.

Viikon parhaat

Viikon paras blogipostaus: Kaverilatani Iinalta. Hän kirjoitti tosi mielenkiintoisesti aiheesta; Kiinnostaako hömppä vielä? Blogit ovat käyneet läpi murroksen, jonka jälkeen arkikuulumiset ovat vähentyneet ja tilalle on tullut asiapainotteisempia juttuja. Mutta silti minultakin toivotaan eniten ’ihan vain perus arkea’. Tästä syystä myös täällä pitkästä aikaa Viikkokatsaus.
Viikon paras instatili: @norppaliina Noora K:lla on taito ottaa arkisen kauniita kuvia, jotka eivät herätä mieletöntä alemmuuden tunnetta, vaan joista oikeasti inspiroivat. Nooralla on myös ihana, aikuisen naisen tyyli, jossa on sopivasti kaikkea. Ja jota ainakin minä yritän apinoida kovasti omalla tavallani.
Big mamas home by Jenni S. Viikkokatsaus: Ihan vain perus arkea
Tiistaina oli myös aamuvuorossa ja töissä vietettiin työkaverini läksiäisiä. Samaan aikaan minulla tuli ensimmäinen vuosi täyteen tässä työpaikassa. Enkä voi taas muuta, kuin ihmetellä kuinka nopeasti aika menee.
Keskiviikkona vuorossa oli iltavuoro. Vietin keskiviikkoaamun editoimalla podijaksoja. Halusin saada aamun aikana valmista jälkeä. Onneksi homma on nopeutunut huomattavasti ensimmäisten jaksojen haparoinnin jälkeen. Meidän kolmenkymmenen sekunnin introa editoin vaikka kuinka kauan. Illaksi menin töihin.
Viikon paras arkiruoka: Kukkakaaliwingssit tai nirsolle lapselle ihan vain wingssit. Testattiin nämä itseasiassa jo viime viikolla aikuisten kesken, mutta menevät myös lapsille.
Viikon paras joulujuttu: Löysimme kuopukselle sopivan joulukalenterin. Mietin hetken, toteuttaisinko tänä vuonna joulukalenterit itse ja totesin, että juuri nyt rahkeet eivät riitä ehkä siihen. Ostamme siis valmiit.
Big mamas home by Jenni S. Viikkokatsaus: Ihan vain perus arkea

 

Big mamas home by Jenni S. Viikkokatsaus: Ihan vain perus arkea

 

Big mamas home by Jenni S. Viikkokatsaus: Ihan vain perus arkea
Torstaina minulla oli työputken viimeinen aamuvuoro. Me valmisteltiin perustöiden ohessa jo hieman joulua. Meidän toimistoon tuli jo joulukuusi, kun olin julistanut marraskuun olevan joulukuukausi. Pomo vain toetsi, että laitetaan sitten kuusi jo nyt. Kaikki muutkin tuntuivat olevan yhtä innoissaan. Töiden jälkeen hain tytöt kotiin ja nähtiin heidän vanhaa hoitokaveriaankin, joka siirtyi tänä syksynä päiväkotiin.
Perjantain piti olla ihan vain siivouspäivä. Pesin muun muassa neljä koneellista pyykkiä päivän aikana. Siivoamista häiritsi hieman se, että ryhdyin selvittämään podin muutamaa teknistä ongelmaa uuden jakson julkaisun ohessa. Siihen meni paljon enemmän aikaa, kuin olin toivonut, mutta lopussa kiitos seisoi. Meidän podin löytää viimein Acastista ja Spotifykin on taas ajantasalla. Siivoamisessa en ehtinyt pidemmälle, kun minun piti jo lähteä Erikalle. Äänitettiin tällä kertaa peräti kolme jaksoa, koska juttua riitti niin hyvin.
Big mamas home by Jenni S. Viikkokatsaus: Ihan vain perus arkea

 

Big mamas home by Jenni S. Viikkokatsaus: Ihan vain perus arkea

 

Big mamas home by Jenni S. Viikkokatsaus: Ihan vain perus arkea
Viikon paras vanhemmuusvinkki: Tämä tuli jo itseasiassa edellisen viikon Perjantain pahaissa, mutta me testasimme tätä käytännössä kuluneella viikolla. Meillä on kuunneltu iltasadut äänikirjamuodossa, hämärässä huoneessa. Makuuhuoneeseen ei tarvitse hammaspesujen jälkeen sytytellä valoja, mikä helpottaa sänkyyn rauhoittumista. Kannatan. Me ollaan tällä viikolla kuunneltu BookBeatista Viirun ja Pesosen joulupuuhia.
Big mamas home by Jenni S. Viikkokatsaus: Ihan vain perus arkea

 

Big mamas home by Jenni S. Viikkokatsaus: Ihan vain perus arkea
Viikonlopusta sen verran, että esikoinen järjesti meille pienen yllätyksen. Lauantaina päiväuniaikaan minä nukahdin yhdessä meidän kuopuksen kanssa. Kun heräsin, esikoinen ilmoitti hyvin tyytyväisenä leikanneensa itse hiuksensa. Oh, my god. Hetkeen en tiennyt olisiko, minun pitänyt itkeä vai nauraa ja lopulta päädyin vain pidättelemään naurua parhaani mukaan. Hiukset kasvavat takaisin, joten sen puolesta ei ole hätää. Sen sijaan keskustelimme lapsen kanssa päiväunikäytännöistä.
xx
Jenni S.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.