Hae
Big mamas home

Sisustushepulit: Kun vaihdoin kaapin paikkaa

Otsikko johtaa sen verran harhaan, että kyseessä ei oikeasti ollut kaappi, vaan lipasto ja hylly. Mutta se ei olisi sopinut yhtä hyvin. Jokatapauksessa, sain tässä eräällä lapsivapaalla sisustushepulit. Ja tehän tiedätte, mitä se tarkoittaa. No sitä, että käänsin sisustusta ympäri täällä kotosalla. Homma on paikoittain vielä kokonaan kesken, mutta ei se estä minua pyörittelemästä nykyistä sisustusta ympäri. Sisustushepulit aiheutti Homevialauran tämä kyseinen postaus. Terveisiä vaan Lauralle.

Eteisen sisustus - Big mamas home by Jenni. Eteisen sisustus - Big mamas home by Jenni.

Aina en lähde kodin järjestystä muuttamaan yhden postauksen perusteella. Mutta nyt olin selkeästi tälle kyseiselle idealle avoin. Plus minulla sattui olemaan tila ja huonekalu jo valmiina tätä varten valmiina. Lisäksi tämä ratkaisu oli käynyt mielessäni jo aiemmin. Lauran postaus toimi eräänlaisena alkusysäyksenä.

Sisustushepulit - Big mamas home by Jenni Sisustushepulit - Big mamas home by Jenni

Meidän eteinen on pitkä ja kapea käytävä. Toisella seinustalla on kaappeja ja toisella taas ovet kumpaankin makuuhuoneeseen. Eteinen kuitenkin avautuu hieman ennen olohuonetta. Kyseisellä seinäkaistaleella oli aikaisemmin valkoinen perintölipastoni, joka sekin sopi paikalleen erittäin hyvin. Huonekalujen kääntäminen ympäri oli siis enemmän halu nähdä miltä tämä järjestys näyttäisi, kuin mikään oikea tarve. Ja kivalta se näyttää myös näin.

Eteisen sisustus - Big mamas home by Jenni.

Hylly, jonka siirsin seinustalle, on meidän vahna Ikean Vitsjö-hylly, joka on tuttu jo edellisestä kodista. Pidän edelleen hyllyn tyylistä ja sirosta rakenteesta. Ostin sen aikanaan extemporee second handina eräältä tuttavaltani. Hintaa sillä taisi olla pari kymppiä ja se on kyllä ollut täysin sen väärtti. Kokoan sille lukuisat sisustusasetelmani ja nyt tuossa eteisessä se toimii myös laskutasona.

Sisustushepulit - Big mamas home by Jenni. Eteisen sisustus - Big mamas home by Jenni.

Mietin, että hyllyn viereen sopisi hyvin myös jonkinlainen tuoli. Olen miettinyt siihen myös peiliä. Asunnossa kun ei ole yhden yhtä kokovartalo peiliä ja minä todella kaipaisin sellaista tänne. Olen yrittänyt etisä tyyliini sopivaa, pelkistettyä, kaunista peiliä, mutta vielä ei ole onnistanut. Eteinen kaipaa myös uutta lamppua, joten voin kertoa, että google käy edelleen kuumana. Mutta, kuten olen sanonut, rakennan kotia pala kerrallaan valmiiksi. Kaiken ei tarvitse tapahtua kerralla, varsinkin kun suurin osa kalusteista on jo paikoillaan ja olen niihin tyytyväinen.

-Jenni

Lue myös

Sisustus etenee: Sohvan sivupöytä

DIY: Sisustushelmet

Blogihaaste – 8 kysymystä ja vastausta kodista

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.