Hae
Big mamas home

Uusi vuosi ystävien kanssa

Näin muutaman päivän myöhässä meidän vuoden vaihteen kuulumiset. Vietettiin uusi vuosi yhdessä meidän ystävien kanssa. Olen tuntenut nämä ihmiset yli kymmenen vuotta ja nyt Totte on päässyt mukaan meidän porukkaan. On ollut aivan ihana huomata, että vaikka asiat muuttuvat isostikin, tosiystävät pysyvät rinnalla.

Me lähdettiin iltapäivällä ajamaan laina-autolla ystävien luo. Saatiin nauttia ajomatkan ajan kauniista auringonlaskusta. Ollaan todella päästy auton vuokraamisen makuun ja tällaisilla reissuilla auto on ihanan helppo. Omaa autoa ei olla kuitenkaan vielä hankkimassa, sillä meillä toimii hyvin tämä lainaaminen ja vuokraaminen.

Kun saavuttiin perille, isommat lapset ampaisivat melkein heti yhdessä leikkimään. Vauva kiinnosti hetken, mutta sen jälkeen isommat viihtyivät omissa oloissaan.

Kahden kattauksen taktiikka

Aloitettiin siinä yhdessä ruuan laittaminen. Minä ja Totte viihdytettiin vauvaa vuoron perään. Tyyppi kun viihtyi parhaiten sylissä siinä hetkessä. Viimeisten päiväunien ajaksi saatiin kädet hetkeksi vapaaksi molemmat.

Meillä oli ruuaksi tortilloita, joka on ehdottomasti parhaimpia ruokia lapsilauman kanssa. Kaikki saavat koota juuri sellaisen tortillan, kuin hyvältä tuntuu. Meillä on ollut myös tapana, että lapset syövät ensin hätäisesti, kuten heillä on tapana ja sitten me aikuiset syömme rauhassa. Tuntuu, että tällä kahden kattauksen taktiikalla homma toimii kaikkein parhaiten.

Syömisen jälkeen puettiin päälle ja siirryttiin ulos katsomaan raketteja. Meillä ei ollut kenelläkään itse ostettuja raketteja, mutta nautittiin naapuruston raketeista. Kenelläkään meistä ei ollut intrestejä ampua rahaa taivaalle. Oltiin varattu nippu tähtisadetikkuja lapsille, mikä tuntui riittävän varsin hyvin.

Tämän jälkeen kipaistiin kaikki sisälle ja saunaan lämmittelemään. Lapset saunoivat ensin. Valvottiin lasten saunomista kyllä, mutta isommat hoitivat homman hienosti itsenäisesti. Sen jälkeen nopea iltapalakattaus, kaikille omat sängyt ja vauva unille. Lopulta me aikuisetkin päästiin saunomaan ja syömään iltapalaa.

Iltapalan jälkeen me ratkottiin yksi murhamysteeri.

Ilta venyi pitkäksi

Ilta meni tosi mallikkaasti. Vauvakin jaksoi nukkua vieraassa paikassa tosi hyvin. Hän heräsi normaalisti syömään yöllä, mutta nukahti uudestaan, eikä häiriintynyt vaunuihin siirtämisestä. Tämä oli asia mikä jännitti minua eniten, sillä ei oltu yökyläilty vauvan kanssa aikaisemmin. Kaikki meni kuitenkin tosi hyvin ja voidaan varmasti yökyläillä hänen kanssaan jatkossakin.

Ratkottiin tosiaan parin päivän aikana pari tuollais Crime scene peliä. Ne olivat todella viihdyttäviä. Ainoa miinus näissä peleissä on, että nämä ovat kertakäyttöisiä. Muuten tämä oli hauskaa ajanvietettä ystäväporukalla. Itselläni tuli vahvasti vanhat roolipeliajat vahvasti mieleen.

Lopulta me aikuiset päästiin nukkumaan joskus kolmen aikaan yöllä.

Vauva herätti minut jo kello kuusi, joten sain lopulta sellaiset kolme tuntia unta. Mikä oli tietysti ihan omaa hölmöyttä. Mutta ihan hyvin sitä yhden päivän pärjäsi vähän lyhyemmilläkin unilla.

Yhdeksän jälkeen muu porukka, myös lapset, kömpivät hereille minun ja vauvan kanssa. Uuden vuoden päivä meni hyvin pitkälti samoissa tunnelmissa kuin aattoiltakin. Kiireetöntä yhdessä oloa ja lapsista huolehtimista, hyvää ruokaa, saunomista ja toisen Crime scene samalla kun lapset katsoivat elokuvaa. Lähdettiin kotia kohti vasta joskus kuuden aikaan illalla. Meidän uusi vuosi oli ollut aivan ihana ja tämä vuosi sai parhaan mahdollisen startin.

Vielä kerran ihanaa uutta vuotta 2024!

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Pakkaspäiviä

Joulukuun viikonloppu

Niiden pienten hetkien tärkeys

Jännityspäänsärkyä ja Kaikki anteeksi

Mitä ollaan tehty viime viikkoina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *