Hae
Big mamas home

Helmikuun kirppislöydöt: Tärppilöytöjä

Helmikuun kirppislöydöt meinasivat jäädä alkujaan melko vähäisiksi. Viime viikolla onnistuin kuitenkin bongaamaan @kidiahertsi Instagram-tililtä useammat tärppivaatteet kuopukselle. Nirsolle nuorimmaiselle on vaikeaa ostaa vaatteita, mutta nyt lapsi oli vieressä, joten saatoin kysyä hänen mielipidetään suoraan. Niinpä me ostettiin hänelle muutamat vaatteet seuraavassa vaatekoossa, johon hän on juuri siirtymässä. Tytöt ovat muuten nyt siinä iässä, että voivat jonkun verran käyttää vaatteita ristiin. Kuopus ainakin lainailee ihan suruttomasti esikoisen vaatteita. Mistä vanhempi ei ihan niin paljon tykkääkään, kuten olettaa saattaa.

Kun käytiin sitten hakemassa näitä tärppivaatteita kuopukselle, bongasin rekistä tuon Papun mekon esikoiselle. Hänen kohdallaan mietin jo vähän sitä, millaisia vaatteita hän tulee sitten käyttämään koulussa. Tämä Papun mekko on varmasti ihan hyvä kouluvaate myös. Se on ihanan tuntuista trikoota ja ihan varmasti mukava päällä.

Helmikuun kirppislöydöt

Esikoiselle

Helmikuun kirppislöydöt - Papu mekko - BMH - Big mamas home by Jenni Papu mekko - BMH - Big mamas home by Jenni

PAPU MEKKO Kidia second hand 12 €

Kuopukselle

Helmikuun kirppislöydöt - Polarn o Pyret mekko - BMH - Big mamas home by Jenni Polarn O Pyret mekko - BMH - Big mamas home by Jenni

POLARN O PYRET MEKKO Kidia second hand 7 €

Helmikuun kirppislöydöt - Kaiko paita - BMH - Big mamas home by Jenni Kaiko paita - BMH - Big mamas home by Jenni

KAIKO PAITA Kidia second hand 12 €

Helmikuun kirppislöydöt - Vimma letti legginssit - BMH - Big mamas home by Jenni

VIMMA LEGGINSSIT Kidia second hand 10 €

Minulle

Helmikuun kirppislöydöt - BMH - Big mamas home by Jenni Valkoinen käsilaukku - Second hand - BMH - Big mamas home by Jenni

LAUKKU Zadaa app 10 €

Helmikuun kirppislöydöt - Rannekorut - BMH - Big mamas home by Jenni

RANNEKORUT Zadaa app 7 €

Itse löysin itselleni Zadaasta tuon valkoisen käsilaukun, jota ajattelin käyttää varsinkin kesällä kesämekkojeni kanssa. Toinen rannekoruista (breathe.) on sellainen, mistä olen haaveillut. Kyseessä on kotimaisen Little Bit Designin käsin tehty rannekoru. Haluan hankkia merkiltä myös toisenlaisen rannekorun tämän kaveriksi. Nyt mennään näillä. Kun kesä tulee, alan taas käyttää enemmän rannekoruja.

Päätin muuten nyt rajoittaa hieman Zadaan pläräämistä. Ostan lapsille edelleen tarpeeseen vaatteita, mutta itselläni ei tällä hetkellä ole kummoista tarvetta. Lenkkarit haluaisin kesäksi löytää ja ne aion myös etsiä, mutta muuten yritän taas rajoittaa omia osteluitani.

Eli tavoitteena on, että maaliskuun kirppislöydöissä esitellään vain lastenvaatteita.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Tammikuun kirppislöydöt

Marraskuun kirppislöydöt

Syyskuun kirppislöydöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *