Hae
Big mamas home

Olohuoneen uusi matto

Paljastin teille avoimesti, että aion tehdä hankinnan tämän vuoden Black Fridaysta. Kyseinen hankinta tuli perille hetki sitten ja meidän perhe on täysin rakastunut siihen. Kyseessä on uusi matto ja jotain kertoo se, että meidän lapset ovat noin 50% kotona vietetystä hereillä olostaan mahallaan tai selällään sohvapöydän alla. Siitä on tullut heidän vakio hengailupaikkansa sen jälkeen, kun postimies auttoi uuden maton ovesta sisään. 
Big mamas home by Jenni S. Olohuoneen uusi matto Ellos Tanger

Big mamas home by Jenni S. Olohuoneen uusi matto Ellos Tanger
Itse matto ei sen kummempia esittelyitä kaipaa, sillä se näkyy melko monessa somekanavassa. Kyseessä on Elloksen Tanger-matto valko-harmaan värisenä. Minusta on ihanaa kun meillä on nyt matto, jossa on iso ja rauhallinen kuvio. Tämä tuo ihanaa seesteisyyttä edellisen, pienikuvioisen maton tilalle. 
Big mamas home by Jenni S. Olohuoneen uusi matto Ellos Tanger

Big mamas home by Jenni S. Olohuoneen uusi matto Ellos Tanger

Big mamas home by Jenni S. Olohuoneen uusi matto Ellos Tanger
Ehdin jo vähän turhautua mattoja googlatessa. Vähemmällä olisin päässyt olemalla googlaamatta ollenkaan. Olin jo päätynyt tähän mattoon, enkä löytänyt googlaamalla parempaa. Kaiken lisäksi, kun näytin vaihtoehtoja tutuille, kaikki kehottivat ostamaan tämän kyseisen maton. 
Big mamas home by Jenni S. Olohuoneen uusi matto Ellos Tanger

Big mamas home by Jenni S. Olohuoneen uusi matto Ellos Tanger
Seuraavaksi etsitäänkin sitten mattoa lastenhuoneeseen. En voi oikein vieläkään uskoa, että olemme viimein siinä tilanteessa, että voimme miettiä lastenhuoneen hankintoja. Onneksi tässä on vielä hetki aikaa, ennen muuttoa. Ehdin rauhassa fiilistellä ja suunnitella kaikkea tätä. Kuten sitä, miten tuunaan Ikean leikkikeittiön. 

Ylihuomenna on jo joulu ja huomenna on viimeinen työpäiväni ennen minilomaa. En malta odottaa. Ihanaa joulua teille jokaiselle. Pus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.