Hae
Big mamas home

Lamppumuijan uusi valaisin

Pieni sisustuspostaus tähän väliin. Olen joskus kirjoittanut siitä, että olen lamppunaisia henkeen ja vereen. Designin puolelta puhuttelee yleensä nimenomaan kauniit valaisimet. Kuten esimerkiksi Flosin kattokruunu. Siitä huolimatta en omista vielä yhtään designvalaisinta. Vielä.

Big mamas home by Jenni S. Lamppumuijan uusi valaisin

Lamppunaisena tosin uskon, että jokaiseen tilaan on oma valaisimensa, eikä kaiken tarvitse olla designia. Sisustan harkiten ja osittain myös löydöillä, joten sisustuksen eteneminen on aina aavistuksen hidasta. Haluan aina löytää täydellisesti meidän tarpeita vastaavan esineen.

Pakko myöntää, että tällä hetkellä kotona on tasan kaksi valaisinta, jotka miellyttävät minua täysin. Edelliselle asuinkumppanilleni lamppu oli vain lamppu, mikä tuo valoa ja siihen tarkoitukseen käy melkein mikä vain. Näin ollen emme olisi voineet olla enempää eri mieltä tästä asiasta. Mutta enköhän minä ajan kanssa löydä oikeat valaisimet meidän kotiin.

Big mamas home by Jenni S. Lamppumuijan uusi valaisin

Big mamas home by Jenni S. Lamppumuijan uusi valaisin

Nyt haluaisin näyttää teille yhden valaisinlöydön. Tämä ei ollut heräteostos. Voin kertoa harkinneeni ostosta yli kuukauden päivät, vaikka hintaa valaisimella ei ollut montaa kymppiä. Törmäsin tähän kuitenkin sattumalta käydessäni kerran Søstrene Grenessä. Pidän enemmän epäsuorasta valosta ja sivuvalaisimista. Meillä on aika harvoin kattolamput päällä ollenkaan. Ja olen etsinyt olohuoneeseen pientä sivupöydän valaisinta, joka sopisi kokonsa puolesta juuri tälle pienelle pöydälle ja siihen jäisi vielä tilaakin. Tämä pikku valaisin täytti kaikki kriteerit.

Big mamas home by Jenni S. Lamppumuijan uusi valaisin

Big mamas home by Jenni S. Lamppumuijan uusi valaisin

Silti mietin ostopäätöstä yli kuukauden, koska sellainen minä nyt vain olen. Jahkailen ostopäätösten kanssa monesti vähän liiankin pitkään. Mutta sen ansiosta teen kodin suhteen aika harvoin hutiostoksia. Tälläkin kertaa, voin vain todeta rakastavani kyseistä valaisinta. Se on ihan täydellinen omalle paikalleen.

3 kommenttia

  1. Kaisa kirjoitti:

    Oi, oletpa löytänyt kivan valaisimen. Itse koen valaisimien hankinnan hyvin haastavaksi ja aina syksyisin havahdun pimeisiin kohtiin kotonamme. 🙂

  2. Penkku kirjoitti:

    Ihana ja Sopii Hyvin tuohon

  3. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kiitos. Se on kyllä löytänyt paikkansa. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.