Hae
Big mamas home

Kuinka pukea musta mekko 1/4

Big mamas home by Jenni S. Kuinka pukea musta mekko 1/4 asuhaaste
Big mamas home by Jenni S. Kuinka pukea musta mekko 1/4 asuhaaste

 

Tämä on postaussarja, jonka olen halunnut toteuttaa jo pitkään. Mutta koska halusin tehdä tämän kunnolla, toteutus vaati hieman työtä ja suunnitelmallisuutta, mikä puolestaan vähän venytti aikataulua. Hälytin apuun hovikuvaajani, Erikan, jonka kanssa vietimme ison osan päivää asuja kuvaten.
Big mamas home by Jenni S. Kuinka pukea musta mekko 1/4 asuhaaste
Big mamas home by Jenni S. Kuinka pukea musta mekko 1/4 asuhaaste
Big mamas home by Jenni S. Kuinka pukea musta mekko 1/4 asuhaaste
Kyseessä on siis asuhaaste, jonka ideana on stailata neljä erilaista asua saman vaatteen ympärille. Omien haasteasujen peruspilariksi valikoitui tällä kertaa musta turvamekkoni. Se on ensimmäinen mekko vuosiin, jossa tunnen oloni hyväksi ja minuksi. Se on auttanut minua voittamaan omia mekkokompleksejani. Sen kaveriksi oli myös todella helppoa rakentaa neljä erilaista asukokonaisuutta.
Big mamas home by Jenni S. Kuinka pukea musta mekko 1/4 asuhaaste
Big mamas home by Jenni S. Kuinka pukea musta mekko 1/4 asuhaaste
Nanson musta mekko sopii omalle vartalolleni ihan täydellisesti. Oloni on siinä hyvä ja itsevarma. Ensimmäisessä asussa mekon kaverina ovat muhkea huivi, sekä vaalea neule, että matalat bootsit. Rakastan tätä asua ja se on niin mua. Mekosta on hyvää vauhtia tulossa koko syksyn käytetyin vaate. Ja tämän postauksen kuvien kanssa oli sellainen positiivinen ongelma, että hyviä kuvia oli liikaa ja oli vaikeaa valita vain osa.
Big mamas home by Jenni S. Kuinka pukea musta mekko 1/4 asuhaaste
Big mamas home by Jenni S. Kuinka pukea musta mekko 1/4 asuhaaste
Mekko | NANSO Zadaa second hand
Neule | KAPP AHL
Huivi | SEPPÄLÄ
Kengät | ZADAA second hand
Kuvat: Erika Huhta | Editointi: Minä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.