Hae
Big mamas home

Poncho ja farkut

Voin kertoa, että tällä hetkellä kaikkea elämääni häiritsee suunnattomasti You:n kolmas kausi, joka on viimein ilmestynyt Netflixiin. Olen odottanut tätä hartaasti toisesta kaudesta lähtien ja juuri nyt minun tekisi mieli ahmaista koko kausi kerta istumalta. Koukutuin kyseiseen sarjaan ensi silmäyksellä. Minusta se on monella tavalla nerokas, eikä vähiten siksi, että jossain vaiheessa sitä huomaa sympatisoivansa sosiopaattia.

Minulla on taas lapsivapaa viikonloppu ja ensi viikolla vietämme syyslomaa tyttöjen kanssa kolmistaan. Odotan ensi viikkoa valtavasti. Ollaan suunniteltu viikonlopulle uimista ja retkiä. Odotan, että saadaan viettää koko viikko yhdessä ilman kiirettä mihinkään.

Sitä ennen vietän kuitenkin viikonlopun rauhassa. Teen omia juttuja ja otan rauhassa. Huomenna olisi tiedossa asukuvaukset Katrin kanssa ja sunnuntaina erään ihanan pienen ristiäiset. Maanantaina saan sitten lapset takaisin kotiin ja meidän yhteinen loma voi alkaa.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Lierihattu ja poncho - BMH - Big mamas home by Jenni Huopahattu - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuvissa näkyvä poncho on ollut minulla noin pari vuotta ja opettelen edelleen käyttämään sitä. Pidän valtavasti poncho-tyyleistä, mutta en ole ihan varma miten se pitäisi oikeastaan pukea. Mutta opettelen. Tämän tyyppistä kokonaisuutta olen käyttänyt pariin kertaan tänä syksynä, mutta nyt tälle alkaa olla jo vähän kylmä. Jatkan siis harjoittelua viimeistään ensi keväänä.

Ja vaikka pukeudun yhä enemmän vaaleaan värimaailmaan nykyisin, tumma ja musta värimaailma tuntuu edelleen hyvältä ja kotoisalta. Pidän valtavasti tästä tummanpuhuvusta astusta, johon kuitenkin vaalea käsilaukku tuo vähän raikkautta ja kontrastia.

Poncho ja farkut - BMH - Big mamas home by Jenni Poncho ja farkut - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Second hand nilkkurit - BMH - Big mamas home by Jenni

Hattu on ollut koko syksyn suosikkiasusteeni. Käytän sitä aina, kun ulkona ei tuule niin, että se meinaa lentää pois päästä. Olen tykännyt aina hatuista, mutta jostai syystä niiden käyttö väheni nimenomaan parikymppisenä. Nyt ne alkavat tuntua taas enemmän omalta jutulta. Ja jotenkin tykkään valtavasti hatun ja isojen korvakorujen yhdistelmästä. Toki minun mielestäni isot korvakortut sopivat kaiken kanssa. Korvakorut ovat @annidiudiy:lta.

Seocond hand laukku - BMH - Big mamas home by Jenni Poncho ja farkut - BMH - Big mamas home by Jenni Huopahattu - BMH - Big mamas home by Jenni Poncho ja farkut - BMH - Big mamas home by Jenni

Poncho KAPP AHL

Ohut neule H&M

Farkut H&M

Hattu H&M

Laukku ZADAA SECOND HAND

Kengät ZADAA SECOND HAND

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Revityt farkut ja lempineule

Aivan tavallinen arkiasu

Syksyn kivoin asu

Vaaleanpunainen neule

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.