Hae
Big mamas home

Jännityspäänsärkyä ja Kaikki anteeksi

Olen kärsinyt viimeisen viikon ajan sellaisesta ruotsinlaiva fiiliksestä. Eli minua siis keikuttaa myös kuivalla maalla. Olen kärsinyt myös vannemaisesta päänsärystä. Selvittelin asiaa ja vaikuttaisi siltä, että kärsin jännityspäänsärystä. Oireet ja syyt täsmäävät vähän turhan hyvin. Syiksi mainitaan stressaava elämäntilanne,mihin itse yhdistän tällä hetkellä valvomisen ja yöheräämset. Myös epäergonomiset asennot mainittiin ja minä nukun tällä hetkellä todella huonoissa asennoissa. Täytyy yrittää jos saisin tilanteen helpottamaan jotenkin.

 

Nahkatakki / Zalando

Huppari / H&M

Keinonahkalegginssit / H&M

Pipo / H&M

Kengät / Adidas

Korvakorut / Smiling Design

 

Olen katsonut nyt muutaman jakson verran Kaikki anteeksi-sarjaa Ruudusta. Sarja kertoo lähisuhdeväkivallasta ja on todella mennyt minulla ihon alle. Eräässä jaksossa oli kohtaus, joka on ollut ehdottomasti yksi pahimpia pelkoja eläessäni väkivaltaisessa suhteessa. Silloin järjestin kotona muun muassa veitset niin, että niihin oli vakea päästä käsiksi. Pidin huolta, että pöydillä ei ollut veitsiä tai saksia käden ulottuvilla. Nukuin katkonaisesti ja heräsin jokaiseen rasahdukseen.

Sarja on hyvä, mutta menee tosiaan itselläni vahvasti ihon alle. Tuon edellä mainitun jakson jälkeen kävin vähän ylikierroksilla ja nukahtaminen oli tavallista vaikeampaa, kun vanhat vaistot pyrkivät pintaan. Nyt sitä voi olla vain kiitollinen siitä, että on paremmassa paikassa.

Tämän asun ottamisesta on vierähtänyt hetki. Jos sitä kohta pääsisi näissä asukuvissa edes melkein ajan tasalle. 😀 Näillä keleillä tähän asuun tarvittaisiin toppatakki ja talvikengät jo. Suunnittelin muuten kaulurin ostamista talveksi. Kaipaan sellaista helppoa lämmittäjää kaulalle, jonka voi vain vetäistä suojaksi. Onko suosituksia?

Onko joku muu katsonut tuota Kaikki anteeksi sarjaa?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Tummansininen neulemekko

Lehti-mekossa

Lyhyt trenssi ja viimeaikojen kuulumisia

Hei hei lokakuu!

Nahkatakki ja kauluspaita ja pari sanaa Petollisista

 

Yksi kommentti

  1. Memmu kirjoitti:

    Katsoin tuon sarjan juuri. Kamalan ahdistava, hirveää ajatella, että tuollaisia suhteita voikaan olla olemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *