Hae
Big mamas home

Pörrötakki

Istun tässä parhaillani poikaystävän sohvalla hänen uudessa asunnossa. Tähän viikonloppuun on sisältynyt kaipaamaani omaa aikaa, sekä parisuhdeaikaa poikaystäväni kanssa. Sain muun muassa perhantaina ääniviestin poikaystävältäni, joka pyysi minut kanssaan myöhäisillan elokuviin katsomaan uutta Batmania. Leffa ei vakuuttanut minua, mutta pääsinpä yöksi kainaloon.

Tänään olisi tarkoitus auttaa asunnossa tavaroiden purkamisessa ja huomenna saan taas tytöt kotiin. Ikävä on taas muutamassa päivässä muodostunut aika kovaksi. Kirjoitinkin Instagramiin (@bmhjenni) miten ristiriitaista tällainen vuorovanhemmuus on. Sitä omaa aikaa odottaa varsinkin silloin, kun ne lapset käyvät hermoille, mutta muttamassa tunnissa niitä lapsia on myös ihan älytön ikävä.

Pörrötakki - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pörrötakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Pörrötakki

Tämä pörrötakki on yksi alkuvuoden alelöytöjäni ja nyt ilmojen lämmetessä se on myös ihan täydellinen lenkkitakki. Siinä ei ole minkäänlaisia teknisiä ominaisuuksia, mutta hyvällä ilmalla, paksun puseron kanssa, se on loistava. Ei liian kuuma, vaan juuri sopivan kevyt. Tämä on myös pusero, jossa olen hengannut välillä kotonakin, kun olen kaivannut lisälämmikettä t-paidan päälle.

XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pörrötakki - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pörrötakki - BMH - Big mamas home by Jenni Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Pörrötakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvissa minulla on näissä kuvissa @annidiudiy:n ihanat simpukkanappikorvikset. Olen käyttänyt näitä simpukkanappejä viikottain sen jälkeen, kun ne sain. Ystäväni myös kyseli yhtenä päivänä, että huomaisinkohan, jos ne vain yhtäkkiä häviäisivät korvistani. Niiden väri mätsää myös aivan täydellisesti tämän vaaleanpunaisen pipon kanssa.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pörrötakki - BMH - Big mamas home by Jenni Pörrötakki - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pörrötakki - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Pörrötakki – H&M

Neule – H&M

Legginssit – SHEIN

Pipo – H&M

Korvakorut – H&M

Kengät – ZADAA second hand

 

XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pörrötakki - BMH - Big mamas home by Jenni

4-vuotias: ”Äiti näyttää ihan nallelta.”

 

Toivotan kaikille mahdollisimman kepeitä ajatuksia tänä maailmanaikana. Itse luin tänä aamuna niin järkyttävän jutun Ukrainan sodasta, että todennäköisesti en lue seuraavaan pariin päivään uutisia ollenkaan. 🙁

Parempaa alkavaa viikkoa.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Olisipa jo kunnolla kevät

Vaaleanpunaista kevään kunniaksi

Vihreä neulepusero jossa olen käytännössa asunut

Laventelin värinen hame

Pastellivärejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *