Hae
Big mamas home

Seksistä puhumisen vaikeus

Nostan nyt pöydälle aiheen, josta oli todella vaikeaa puhua aiemmin. Nimittäin seksin. Ja aiemmalla tarkoitan aikaa ennen eroa. Olen vältellyt seksistä puhumista, koska olen halunnut kunnioittaa exääni ja meidän silloista suhdetta ja olla paljastamatta liikaa. Näin sinkkuna ja itsenäisenä ihmisenä seksistä puhuminen on niin paljon helpompaa. On eri asia puhua avoimesti omista asioistaan, kuin jos niihin liittyisi joku toinen. Ainakin se tuntuu siltä. Musta tuntuu, että voin nyt ottaa rohkeammin kantaa ja kertoa omia mielipiteitäni. Tässä hetkessä se tuntuu vapauttavalta, koska haluan ottaa tähän aihaeeseen kantaa ja rikkoa niitä tabuja ja näyttää esimerkkiä. 

Big mamas home by Jenni S. Seksistä puhumisen vaikeus

Mulle on aina ollut tärkeää puhua seksistä. Lisäksi minulle henkilökohtaisesti seksi parisuhteessa on tärkeää. Peruskoulussa seksistä puhuminen rajoittui aika pitkälti lisääntymiseen ja ehkäisyyn. Siellä ei puhuttu mitään esimerkiksi nautinnosta tai edes orgasmista. Oli vain miehen siemensyöksy. Kotona meillä ei puhuttu seksistä ollenkaan. Kun minulla oli ensimmäinen poikaystävä, äitini kysy mitä ehkäisyä me käytetään. Thats it.

Mä olin se tyttö, joka seksuaalivalistukesen lisäksi, on aikanaan etsinyt käsiinsä kaiken mahdollisen kirjallisuuden aiheeseen liittyen. Niin tietokirjat, kuin fantasiatkin. Seksi on kiinnostanut ja olen halunnut puhua siitä. Olen halunnut myös oppia siitä lisää ja haluan edelleen. Lisäksi olen huomannut, että tietämällä asioista enemmän, olen osannut toimia oikein erilaisissa tilanteissa. Nykyään puhun tosi avoimesti siitä melkein kaikkien kanssa.

Big mamas home by Jenni S. Seksistä puhumisen vaikeus

Big mamas home by Jenni S. Seksistä puhumisen vaikeus

Mä uskon, että tieto ja avoin puhuminen voi muuttaa asioita paljon.

Minulle yksi iso vääryys seksiin liittyen on miehen ja naisen halujen eriarvoisuus. Seksuaalisesti halukas mies on paljon hyväksyttävämpi, kuin seksuaalisesti halukas nainen. Minä olen halukas ja te ette uskokaan, kuinka paljon saan tänäkin päivänä kuulla sitä vitun nymfoa. Itselle päällimmäisenä tästä tulee mieleen, että minua pidetään jotenkin viallisena, koska olen halukas. Varsinkin silloin, kun minua nimitellään nymfoksi. Niille, jotka eivät tiedä se on lyhenne sanasta nymfomaani, joka tarkoittaa naista, jolla sairaalloisen voimakas ja ylikiihottunut sukupuolivietti. Ihan vielä en koe omaavani sairaanloisen voimakasta sukupuoliviettiä.

Mutta tätä tarkoitan sillä, että vielä nykypäivänäkin tuntuu siltä, että naisen seksuaalisuus on naista halventava piirre. Toivon todella, että tässä asiassa on tultu eteen päin ja että minä olen tavannut vain niitä väärin ajattelevia ihmisiä. Omasta kehosta nauttiminen ei tee kenestäkään huoraa.

Big mamas home by Jenni S. Seksistä puhumisen vaikeus

Minusta jokaisella pitää olla samanvertainen oikeus nauttia omasta kehostaan ja seksistä ilman häpeää ja halveksuntaa. Minä olen ylpeä ja onnellinen omasta kehostani, enkä todellakaan aio hävetä sitä. Toivon ihan samaa jokaiselle. Varsinkin, kun ottaa huomioon miten hyvää seksi tekee niin mielelle, kuin kehollekin.

Mulla on vielä paljon asiaa tähän liittyen, joten tämä postaus ei taatusti jää viimeiseksi laatuaan. Haluan kirjoittaa teille ainakin seksuaalikasvatuksesta, joka on erityisen lähellä sydäntäni juuri nyt ja joka on aiheena myös aika vaikea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.