Hae
Big mamas home

Tilattiin seksilelujoulukalenteri

*Sisältää mainoslinkkejä

Me tilattiin seksilelujoulukalenteri! Sovittiin puolison kanssa, että piristetään meidän joulukuuta yhteisellä joulukalenterilla. Ollaan seksin suhteen välineurheilijoita ja käytetään leluja ahkerasti niin yhdessä, kuin erikseen. Oma uskollinen kumppanini on esimerkiksi ollut jo useamman vuoden Satisfyer Pro 2*. Omasta mielestäni naisen paras kaveri. Mutta tämä ei toki sovi ihan kaikille, vaikka moni sitä ylistääkin. Suosittelen kuitenkin äärimmäisen lämpimästi kokeilemaan, josko kyseinen vehje sopii itselle.

Mutta näistä lähtökohdista todettiin puolison kanssa, että haluttaisiin nimenomaan seksilelujoulukalenteri yhteiseksi kalenteriksi. Siinä ohessa tulee hoivattua parisuhdetta ja pidettyä toista hyvänä, kun kokeilee niitä luukkujen aarteita.

 

Näitäkin joulukalentereja on jos jonkinlaisia, joten tämä tarkoitti luonnollisesti sitä, että meidän täytyi käydä niitä läpi yhdessä. Toiveena oli, että löydettäisiin molemmille jotain spesiaalia ja toki sitä yhteistä tekemistä. Vertailtiin kalentereja ja niiden sisältöjä ja mietittiin, mikä olisi laadullisesti turvallinen vaihtoehto. Mutta esittelen meidän valitseman vaihtoehdon myöhemmin, mutta sitä ennen haluaisin esitellä hieman tämän vuoden aikuisten joulukalenteri valikoimaa. Ja pitäydyn nyt niissä eroottisissa kalenterivaihtoehdoissa.

 

Aikuisten joulukalenterit

 

Sinuful Orginal joulukalenteri

Hinta: 99 € (arvo 350 €)

Sinfulin joulukalenteri on varmaan Suomen tunnetuin ja jopa suosituin aikuisten seksilelujoulukalenteri. Kalenteri sisältää 24 Sinfulin bestselleriä. Leluja on joka lähtöön. On surisevaa, värisevää ja aistilliseen viettelyyn tarkoitettua välinettä. Siellä on jopa jotain bondageleikkejä varten.

 

We-Vibe Naughty&Nice The Fifht Limited Edition Advent Calendar*

Hinta: 127,50€ (600 €)

Tämä oli allekirjoittaneelle täysin uusi tuttavuus. Tämäkin lupailee 24 tarkoin valittua tuotetta nautinnollisiin hetkiin. Tästä kalenterista löytyy myös niitä soft bondage-tuotteita, liukuvoiteiden ja vibraattiorien lisäksi.

 

Satisfyer Deluxe Advent Calendar*

Hinta: 93,50 € (Arvo: 607,50 €)

Ja totta kai Satisfyerilla on myös oma kalenterinsa. Itseasiassa niitä on kaksi ja tämä on niistä edullisempi vaihtoehto. Omasta puolestani luotan vahvasti Satisfyerin laatuun. Edellä mainitun Satisfyer Pro 2:sen lisäksi, minulla on itselläni myös muita Satisfyerin tuotteita, jotka ovat olleet laadukkaita ja toimivia. Joten uskallan väittää oman kokemuksen perusteella, että tämä kalenteri on todennäköisesti hintansa väärtti. Kalenterin luukuista paljastuu tuotteita miehille, naisille ja pareille.

 

Satisfyer Premium Calendar*

Hinta: 145,90 € (Arvo: 836,50 €)

Tämä on Satisfyerin kalliimpi premium kalenteri, jonka pitäisi olla yli 800 euron arvoinen. Ja kuten sanoin, itse luotan vankasti Satisfyerin laatuun. Kuvien perusteella tuotteita näyttäisi olevan melko monipuolisesti ja tämä kalenteri lupaa myös tekemistä niin miehille, naisille, kuin pariskunnillekin. Deluxe versioon verrattuna tuotteet näyttävät olevan isompia. Molemmissa kalentereissa näyttäisi kuitenkin olevan Satisfyer pro 2:nen, joten sen ostaja pääsee kokeilemaan myös tätä klassikkoa.

 

Kunhan meidän kalenteri saapuu, niin esittelen sen myös teille ja kerron miksi me siihen päädyttiin. Mutta arvaatko jo, mikä se on?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

En ollut saanut orgasmia kumppanin kanssa ennen kuin täytin 30

En ole koskaan…

Kun BDSM kiinnostaa

Eka kerta

Onko orgasmi edellytys hyvälle seksille

2 kommenttia

  1. krissstiina kirjoitti:

    Mä tilasin yllätyksenä miehelle Sinfulin kalenterin. Joulukuuta odotellessa 🤭

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Ihan mahtava yllätys. Toivottavasti teillä on kivaa kalenterin parissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *