Hae
Big mamas home

Pastellivärejä

Oman tyylini väripaletti on ollut pitkään hyvin neutraali. Siihen on kuulunut musta, valkoinen, harmaa ja beige. Sen lisäksi olen käyttänyt paljon farkkuja ja tummansinistä. Nämä ovat olleet tyylillisesti kuitenkin melko rauhallisia ja tavallisia sävyjä. Nykyään vaatekaappiini on eksynyt myös harkitusti muita värejä. Toki kukkamekkoja minulta löytyy nykään kaikissa mahdollisissa väreissä, mutta se kuuluu asiaan. Kukkamekkoja kun ei saa yksivärisenä.

Sen lisäksi vaatekaappiini on hiipinyt varkain myös pastellivärejä, kuten hentoa vaaleanpunaista ja lilaa. Koen ettei tämä haittaa, koska yhdistän pastellivärejä neutraalimpiin väreihin, jolloin yhdistelmä ei ole liian överi.

XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pastellivärejä - BMH - Big mamas home by Jenni Pastellivärejä - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Lila neule ja vaaleanpunainen pipo piristävät juuri täydellisesti muutoin mustaa asua. Samaan aikaan muuten mustat vaatteet rauhoittavat pastellivärejä. En voisi itse kuvitella tähän kaveriksi esimerkiksi vaaleansinisiä farkkuja, vaan kokonaisuus olisi sen jälkeen liian värikäs omaan makuuni. Ja tämähän on siis täysin makuasia.

Aloin himoitsemaan vaaleanpunaista pipoa nähdessäni sellaisen Hanna Gullichenin Instagramissa. Hannalla oli ihana Acnen vaaleanpunainen pipo. Itse tosin päädyin budjettiversioon H&M:stä.

Korvissa minulla on PR-lahjaksi saadut korvakorut Smiling Designilta. Mallin nimi on Shelby ja väri on glitterhattara. Näistä tuli kertaheitolla yhdet suosikeistani. Malli on ihana ja erillainen verrattuna moniin muihin korvakoruihini. Lisäksi nämä ovat todella kevyet, kuten monet muutkin korvakoruni. Lisäksi nämä ovat sopivan kokoiset ihan tavalliseen arkikäyttöön. Näiden saaminen tilaukseni yhteydessä oli kyllä äärimmäisen kiva yllätys.

XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pastellivärejä - BMH - Big mamas home by Jenni Pastellivärejä - BMH - Big mamas home by Jenni Vaaleanpunainen pipo - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Tiedättekö, muuten mikä on merkki siitä, että olisi aika varata aika kampaajalle? Se, että pitää hiuksia koko ajan kiinni. Avasin hiukseni tasan tarkkaan näitä kuvia varten, sillä tunnen tällä hetkellä oloni äärimmäisen epämukavaksi hiukset auki. Onneksi tässä vaiheessa kampaaja-aika on jo varattu ja pääsen tekemään jotain tälle reuhkalle. Poikaystäväni on saanut kuulla pitkät pätkät valitusta siitä, miten huonossa kunnossa latvani ovat.

Pastellivärejä - BMH - Big mamas home by Jenni Pastellivärejä - BMH - Big mamas home by Jenni Pastellivärejä - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by JenniPastellivärejä - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Neule – H&M

Pitsitoppi – H&M

Farkut – H&M

Toppatakki – H&M

Pipo – H&M

Laukku – H&M

Kengät – ZADAA SECOND HAND

Korvakorut – SMILING DESIGN

 

Tänä viikonloppuna poikaystäväni tulee taas luokseni. En malta odottaa. Ihanaa päästä viettämään taas aikaa yhdessä, ihan rauhassa kahden kesken.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Lyhythihainen neule

Neulehame

Kukkia, röyhelöitä ja nahkahousut

Vaaleanpunainen neule

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *