Hae
Big mamas home

Viime päivien kuulumisia

Heipparallaa! Täällä ollaan pikku hiljaa palauduttu elävien kirjoihin. Flunssa otti uusia kierroksia ja olen ollut aika kipeä tässä muutaman päivän. Siihen päälle vielä se, että en ole saanut kunnolla nukuttua öisin, niin olo on ollut aika kaamea. Nyt takana on yksi suht hyvin nukuttu yö, joten ehkä elämä alkaa voittamaan.

 

Instagramin (@bmhjenni) kautta seuraavat tietävätkin, että olen kamppaillut unettomien öiden kanssa. Olen ollut niin epätoivoinen, että olen ollut valmis keittämään sipulilientä ja tunkemaan valkosipulia sekä nenään, että sukkiin. Minun on todella vaikea käsitellä unettomia öitä. Unenpuute saa minut toimimaan täysin vajaalla. Väitän, että tämä johtuu siitä etten ole koskaan oikein kärsinyt unettomuudesta. Minulla on ollut muun muassa kaksi äärimmäisen hyvin nukkuvaa vauvaa, joten vauvavuodetkaan eivät valvottaneet. Mutta olen kiitollinen, jos tämä valvominen olisi tässä. Haluan jatkossakin nukkua pidempään kuin kolmeen tai neljään aamuyöllä.

 

Neule / H&M

Takki / H&M

Housut / H&M

Laukku / H&M

Kengät / Zadaa second hand

Korvakorut / Vallakoru saatu*

 

Sairastamisen vuoksi blogin päivittäminen on ollut vähän vaikeaa. Olen taistellut ulos kaikki joulukalenterin luukut, koska se tuntuu tärkeältä ja prioriteetilta. Kaikki muu kirjoittaminen on jäänyt. Minkä te varmasti ymmärrätte. Mutta minulla on useampi aihe varastossa ja muutamat asukuvat postaamatta. Joten kunhan flunssa on kokonaan voitettu, niin postaustahti kiihtyy varmasti.

Tästä asusta muutama sananen. Tuo pörröinen neule on aivan ihana ja rakastan sitä. Käytän sitä melkein koko ajan. Ja tällä hetkellä, kun kaikki housut puristavat ja ahdistavat, mukavimmat ovat olleet nimenomaan nuo nahkalegginssit. Tilasin tosiaan muutamat äitiyshousut helpottamaan tätä vaatekriisiä. Hameet ja mekot ovat ihania ja helppoja varsinkin nyt. Mutta kaipaan myös housujen käyttämistä. Joten pakettia odotellessa.

Korvakorut ovat Vallakorulta saadut ja ihan super kauniit. Pauliina kysyi minulta, otanko vastaan pr-lähetyksiä, sillä hänellä olisi uusissa malleisssa jotain, joka sopisi minulle täydellisesti. Arvasin tämän olevan tämä aivan ihana glittermalli. Näiden nimi on muuten Hattara. Tosi ihana ja leikkisä nimi korviksille.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Isänpäivää viettämään

Kauluspaita ja nahkahousut

Paitatakki, jonka meinasin palauttaa

Tyyli-inspiraatiota Tanskasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *