Hae
Big mamas home

20 randomia kysymystä – haaste

Vastasin blogeissa kiertäneeseen 20 randomia kysymystä – haasteeseen. Kysymykset ovat niin randomeita, että en usko teidän tietävän näitäm faktoja minusta. Mennään pidemmittä puheitta kysymyksiin. 
Unohtumattomin naamiaisasusi? 
Olen ollut aika vähän naamiaisissa. Mutta ehkä zombie vs hunters halloween bileissä, joissa olin pukeutunut zombienmetsästäjäksi. Olin maskeerannut kasvoihini pari isoa, melko aidon näköistä haavaa. Sain muutaman oudoksuvan katseen julkisissa. Onneksi oli halloween. 
Eniten käyttämäsi some-verkosto? 
Instagram. Hyvänä kakkosen Pinterest. 
Vuodenaika, josta pidät eniten? 
Näin aikuisena olen löytänyt jokaisesta vuodenahjasta jotain hyvää. Talvella on joulu, joka on ehdottomasti parasta aikaa vuodessa. Keväällä taas koko luonto herää hiljalleen eloon, ilmat alkavat lämpenemään ja kesä, sekä kaikki kiva on edessä päin. Kesällä on lämmintä ja ihmiset tuntuvat olevan parhaimmillaan. Syksyllä puolestaan saa nauttia ihan uskomattomasta väriloistosta. On todella vaikeaa valita yhtä suosikkia kaikista neljästä. Suomessa parasta on ehdottomasti nämä neljä vuodenaikaa. Toivon hartaasti, että saamme nauttia näistä neljästä vuodenajasta jatkossakin. 
Jos sinun tulisi valita ranta tai vuoret, kumman nyt valitsisit? 
Tämä on todella vaikea valinta. Kummassakin on ehdottomasti puolensa. Ranta olisi ehkä tutumpi ja turvallisempi vaihtoehto ja lasten kanssa paikka, jossa riittää varmasti tekemistä. 
Mitä osaat pelata todella taitavasti? 
En ole kummoinen pelaaja. Mutta ehkä tässä, kun tytöt kasvavat lautapeli-ikään, niin minäkin pääsen taas pelaamaan. Todellisuudessa minä nautin valtavasti lautapeleistä, mutta mieheni taas ei. Odotan siis pelikavereita meidän tytöistä. 
Big mamas home by Jenni S. 20 randomia kysymystä - haaste
Millaisesta juustosta pidät? 
En ole mikään suuri juustojen ystävä. Suoraan sanottuna erilaiset homejuustot kuvottavat minua. Mutta tuorejuustoista pidän. Voileipäkeksit ja yrtti- tai valkosipulituorejuusto ovat hyviä. 
Tavoite, jonka haluat saavuttaa elinaikanasi? 
Minulla ei ole mitään suuria yleviä tavoitteita. En aio pyrkiä presidentiksi elinaikanani tai muuta vastaavaa. Pääsääntöinen tavoitteeni on elää hyvä, onnellinen elämä. Toivon, että teen, uskallan ja kokeilen asioita. Uskon siihen, että kadumme niitä asioita, jotka jätämme tekemättä. En pakota itseäni mihinkään, mutta jo haluan jotain tehdä, teen töitä sen eteen ja pyrin toteuttamaan suunnitelmani. Kunhan en vain joudu sanomaan, etten yrittänyt tarpeeksi. 
Kuinka monessa kaupungissa olet asunut? 
Periaatteessa kahdessa, Järvenpäässä ja Helsingissä. Sen lisäksi olen asunnut kahdessa pikku kunnassa, Sipoossa ja Limingassa. Järvenpäässä opiskelin ja asuin opiskelija-asuntolassa. Helsinkiin muutin 19-vuotiaana. 
Mitä kieltä toivoisit osaavasi puhua? 
Joskus ajattelin, että olisi siistiä osata japania. Mutta tällä hetkellä riittäisi sujuva englanninkielen taito. Heh. Mutta unelmieni kieli, jota haluaisin puhua olisi ranska tai saksa. 

Mitä et siedä? 
En siedä yhtään kiusaamista tai epäoikeudenmukaista kohtelua. Ne saavat karvani nousemaan pystyyn. Kai tämä johtuu osittain siitä, että minua koulukiusattiin ensin kuusi vuotta peruskoulussa ja sitten vielä maalarikoulussa aikuisiällä. Kiusaaminen on aivan perseestä. Anteeksi kielen käyttöni. Toivon hartaasti, että voin opettaa omille lapsilleni oikeudenmukaista ja reilua kohtelua. 
Jos käsilläsi on tunti vapaa-aikaa, mihin käytät sen? 
Riippuu täysin tilanteesta. Todella monta kertaa kuvaan tai kirjoitan, koska minulle blogin pitäminen on harrastus. Saatan myös keittää päiväkahvit ja katsoa Netflixiä tai sitten viettää aikaa mieheni kanssa. Voisin vastata tähän, että käytän vapaa-aikani siten, mikä juuri sillä hetkellä tuntuu hyvältä. 
Suosikkirutiinisi? 
Tällä hetkellä aamulenkki samalla reissulla, kun olen vienyt tytöt hoitoon. Olen keksinyt hyvän reitin, joka on aivan täydellinen aamulenkkiä ajatellen. Ei liian pitkä, eikä liian lyhyt. Sen voi kävellä vähän kurjemmassakin ilmassa. 
Big mamas home by Jenni S. 20 randomia kysymystä - haaste
Mistä tulet ylivilkkaaksi? 
Kun olen väsynyt tai innostunut jostain. Minusta näkee aivan selvästi, kun alan ottamaan kierroksia. Jotkut sanovat, että se miten innostunut pienestäkin, on viehättävämpiä piirteitäni. 
Valitsetko mieluummin tekstiviestin vai puhelun? 
Jos kyseessä on tuntematon tai puolituttu, valitsen mieluummin viestin. Kammoan puhelimella soittamista ja ahdistun todella paljon, jos joudun hoitamaan puhelimella asioita. Minä ihan hyperventiloin. Työni on hyvää terapiaa puhelinkammolle ja voin jo ihan hyvin hoitaa asioita töissä puhelimitse. Omien asioiden hoitaminen vähän ahdistaa. Ystävien kanssa puhun kuitenkin todella mielelläni puhelimessa. 

Arvokkain aarteesi? 
Perhe. En kiinny materiaan ja selviän kyllä ilman tavaraa, mutta perhe on minulle kaikki kaikessa. 
Mikä on viimeisin vieraalla kielessä tekemäsi virhe? 
En muista. Puhun äärimmäisen vähän vierailla kielillä. Osaan välttävästi englantia, enkä mielellään puhu sitä, kuin pakon edestä. Joten en muista viimeisintä virhettä. Yleensä teen virheen, heti kun edes yritän puhua englantia. 
Mikä on sinulle parasta terapiaa? 
Puhuminen ja varsinkin ystäväni Erikan kanssa puhuminen. Me ollaan jotenkin niin samalla levelillä, että meidän yhteiset hetket toimivat täydellisinä terapiasessioina. 
Jos olisit fiktiivinen hahmo, mikä olisit? 
Karvinen. Laiska, mukavuuden haluinen ja tykkää lasagnesta. Thats me. 
Minne haluaisit matkustaa? 
Unelmakohde on ollut jo vuosia New York. Sinne haluaisin todella päästä. Ehkä, jos saamme mieheni kanssa ongelmat selätettyä, niin matkustamme yhdessä lemmenlomalle Nykiin. 
Missä tapasit puolisosi? 
Reilu yksitoista vuotta sitten Ale pubissa. Jotkut ehkä muistavat paikan. Olimme juhlimassa ystäväni silloisen poikaystävän syntymäpäiviä ja mieheni oli yksi ystäväni poikaystävän kavereista. Jos totta puhutaan, niin iskin kyseisenä iltana silmäni yhteen toiseen kundiin, mutta miehelläni oli minua kohtaan enemmän yritystä. Siitä se sitten lähti.

2 kommenttia

  1. Sasa Villa kirjoitti:

    Hei ihana juttu tää ? Kiva oli lukea susta. Ja tässä oli mun mielestä kivemmat kysymykset, kun siinä toisessa joka kiertää. Siinä oli hirveesti sellaisia, jotka pohjautuu enemmän tai vähemmän siivoukseen 😀

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Voi, miten kiva kuulla. Nämä kysymykset olivat kyllä kivoja ja oli hauskaa vastata niihin. Tässä tuli lukijoille myös sellaista tietoa, mitä en ole ennen kertonut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.