Hae
Big mamas home

Helmikuun suosikit

Takana on ihana, talvinen helmikuu ja nyt uskaltaa sanoa, että voiton puolella ollaan. Päivät ovat valostuneet selkeästi ja keväästä alkaa olla selkeitä merkkejä. Kuten kuivat tienpätkät. 
Tässä kuussa havahduin selkeään ajanpuutteeseen, joka aiheutti minulle selkeää stressiä ja ahdistusta. Vastapainona tälle olen huomannut, että esikoisessamme alkaa hiljalleen näkyä meidän kasvatuksemme tulos. Ja tiedättekö mitä? Pidän näkemästäni. Olemme mieheni kanssa onnistuneet kasvattamaan ihanan, empaattisen, avuliaan ja huolehtivan ihmisenalun. Toki, kasvattaminen jatkuu edelleen läpi elämän, mutta on ollut hienoa huomata onnistuneensa jo jossain. 
Sen lisäksi olemme nauttineet paistavasta auringosta ja valosta. Lapset ovat nauttineet lätäköistä, sekä uusista saappaistaan. Minä olen puuhannut podcast-projektin parissa, josta kerron teille taatusti myöhemmin lisää. 
Seuraavaksi omat helmikuun suosikkini. 
Newbie, lastenvaatteet, Clas Ohlson, koristetyyny, samettityyny, koristetupsu, H&M, keinonahkalegginssit

Newbie, lastenvaatteet, Clas Ohlson, koristetyyny, samettityyny, koristetupsu, H&M, keinonahkalegginssit

Newbie, lastenvaatteet, Clas Ohlson, koristetyyny, samettityyny, koristetupsu, H&M, keinonahkalegginssit
*Newbien tuotteet saatu.
Newbien kevätuutuudet
Newbien väki lähetti meidän kuopukselle paketillisen kevätuutuuksia, josta olin aivan haltioissani. Newbie on ollut suosikki brändini jo ennen lapsia, joten tämä oli todella mieluinen yllätys.
Newbie, lastenvaatteet, Clas Ohlson, koristetyyny, samettityyny, koristetupsu, H&M, keinonahkalegginssit
H&M Skinny pantsit 

En oikein tiedä miksi muuksikaan näitä kutsuisin. Viralliselta nimeltään nämä taitavat kuitenkin olla tekonahkalegginssit. Ja nämä ovat aivan ihanat. Olen asunut näissä monta päivää. Ne ovat juuri sopivan napakat, hyvät päällä, eikä hintaakaan ole kahta kymppiä enempää. 
Newbie, lastenvaatteet, Clas Ohlson, koristetyyny, samettityyny, koristetupsu, H&M, keinonahkalegginssit

Newbie, lastenvaatteet, Clas Ohlson, koristetyyny, samettityyny, koristetupsu, H&M, keinonahkalegginssit

Newbie, lastenvaatteet, Clas Ohlson, koristetyyny, samettityyny, koristetupsu, H&M, keinonahkalegginssit
Roosan värinen sisustustyyny tupsulla 

Tämä tyyny on Clas Ohlsonilta ja rakastan tuota pientä tupsuyksityiskohtaa siinä. Se on niin söpö ja tyttömäinen. Hankin tyynyn esikoisen sängyn päälle, johon olin etsinyt kivaa 50×50 cm koristetyynyä. 
Muita kivoja juttuja tässä kuussa on ollut Huorapuutarha-podcast. Omaksi yllätyksekseni olen lähtenyt huomaamattani mukaan true crime podcast trendiin ja kuuntelenkin paria rikospodcastia. Sen lisäksi laskiaispullat ja runebergin tortut, mtv:ltä tullut Myyrä, Yleltä Modernit miehet, aurinko, inkaliljat ja erityisen hyvät second hand löydöt. 
Millainen teidän helmikuunne on ollut?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.