Hae
Big mamas home

Loppukesän asu – Vihreä mekko ja farkkutakki

Postauksessa näkyy pr-lahjaksi saatuja tuotteita.*

 

Heippa. Mitä kuuluu? Täällä on sopeuduttu vauva-arkeen siinä määrin, että vauva on oikeastaan solahtanut tähän meidän porukkaan mukaan, eikä tässä enää oikeastaan edes muista aikaa ilman häntä. Pientä totuttelua tässä on, kun yritän esimerkiksi yksin hallita päiviä kolmen lapsen kanssa. Mutta koko ajan tämä tuntuu luontevammalta. Julki-imettäminenkin tuntuu taas normaalilta ja pystyn ruokkimaan vauvaa, oikeastaan missä vain. Siihen piti taas vain tottua.

Ja siitä puheen ollen, kyllä kannatti taas ostaa muutamat imetysvaatteet. Etenkin julkisesti imettäminen on niin paljon helpompaa näiden vaatteiden ja paitojen kanssa. Suosin paljon kauluspaitoja, jotka ovat olleet lemppareita jo ennen tätä ja niiden rinnalla muutamia erityisesti imetykseen suunniteltuja vaatteita.

 

Minulla on kuvissa Laveran uutta Cream Glow huulipunaa sävyssä Pink Grapefruit 05, joka on saatu pr-näytteenä.*

 

Mekko / H&M Mama

Takki / H&M

Laukku / New Look

Kengät / Vans second hand

Korvakorut / Annidiudiy

 

Tilasin tämän vihreän mekon jo ennen vauvan syntymää ajatellen tulevaa imetystä. Viihdyn mekoissa, joten yksi imetysmekko on ihan kiva olla olemassa. Nyt kun tämä on päässyt kunnolla, asianmukaiseen käyttöön, niin tämä on ollut ihan loistava. Tämä myös istuu paremmin päällä, kuin reilu kuukausi sitten, jolloin testasin sitä vielä raskaana ollessa. Viihdyn oikeastaan yhtä hyvin yksivärisessä mekossa, kuin kukkamekoissa. On kiva, että valinnanvaraa löytyy.

Näin loppukesästä olen todella innoissani kaivamassa takkeja esille. Tosin tämän hetkinen hormonitoimintani pitää huolta siitä, että minulla on toistaiseksi kuuma kelillä, kuin kelillä. Odotan todella, milloin tämä sisäinen lämmitysjärjestelmäni hieman rauhoittuu. Joka tapauksessa farkkutakki on ehdottomasti yksi suosikeistani tähän loppukesään, nahkatakin ohella. Sen lisäksi käytän tällä hetkellä todella paljon tennareitani ja lenkkareitani. Ihan vain siksi, että niiden solmiminen ei ole enää vuosisadan urheilusuoritus ja saan suosikkini vaivattomasti jalkaan.

Mitä pidät tästä loppukesän lookista? Millaisia asuja haluaisit nähdä tänä syksynä?

Ja muuten, otan kommentteihin vastaamisen urakaksi tässä lähipäivinä. Vastaukset laahaavat tällä hetkellä hieman jäljessä, mutta en ole unohtanut teitä.

-Jenni

 

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *