Hae
Big mamas home

Helmikuun suunnitelmia

Ihanaa, helmikuu on täällä ja tammikuusta on viimein selvitty ja edessä on helmikuu ja ehkä myös pikkuhiljaa myös kevät. Olen kertonut avoimesti etten yhtään pidä talvesta ja kyseinen vuodenaika jotenkin kulminoituu nimenomaan tammikuuhun. Tammikuussa on pimeää ja kylmä ja yleensä silloin on myös lunta. Helmikuussa helpottaa jo. Päivien piteneminen tuntuu ihan konkreettisesti ja aurinkoakin näkee useammin. Joten voiton puolella todellakin ollaan.

Helmikuun kalenterini pamahti vähän varkain aivan täyteen. Ensinnäkin aloitan harjoittelun kotihoidossa. Sain paikan kerrankin tästä ihan läheltä, mikä helpottaa aamuja lasten kanssa. Eniten tässä kuitenkin jännittää oma jaksaminen kronan jäljiltä. En ole vieläkään täysin toipunut koronasta ja hektinen kotihoito oikeasti jännittää. Aion silti yrittää. Aion myös olla yhteydessä lääkäriin vielä ennen jakson alkamista ja keskustella tästä hänen kanssaan. Samalla toivon, että lääkäri ottaisi kantaa sydänoireisiin, joita minulle on jäänyt koronasta.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikonloput ovat myös täyttyneet nopeasti. Lapsivapaat viikonloput on pyhitetty tietysti enemmän ja vähemmän poikaystävälleni. Koska tapaamme tällä hetkellä vain lapsivapaillani, niin tuntuu tärkeältä, että silloin asetamme toisemme etusijalle. Toki voimme tehdä asioita yhdessä. Viime kerralla poikaystäväni tapasi bestikseni ja meillä oli todella hauska ilta pariskuntien kesken.

Emme ikävä kyllä voi olla yhdessä ystävänpäivänä, koska se sattuu ajankohtaan, kun lapset ovat luonani. Suunnittelen silti pientä ystävänpäivänmuistamista poikaystävälleni.

Myös kahdelle muulle viikonlopulle on tiedossa ohjelmaa. Ensinnäkin olemme suunnitelleet, että menisimme viimein tyttöjen kanssa ystäväperheen luokse Järvenpäähän. Olemme suunnitelleet yhteistä viikonloppua varmasti yli puoli vuotta. Se on kuitenkin peruuntunut lasten sairastumisien ja viimeisimmäksi minun koronapositiiviseni vuoksi. Joten nyt sormet ristiin, että tämä viikonloppukyläily onnistuu.

Lisäksi minut on kutsuttu kaksiin poikaystäväni ystävien juhliin. Eli minut siis viimein esitellään julkisesti ystäville. Kunhan vaan saan tytöille jonkun hoitopaikan kyseiselle viikonlopulle ja minit ovat terveitä.

Helmikuun suunnitelmia - BMH - Big mamas home by Jenni

Tällaisia suunnitelmia minulla on tulevalle kuukaudelle. Toivottavasti kaikki onnistuu.

Millaisia suunnitelmia teillä on tulevalle kuukaudelle?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

8 faktaa minusta

Esittely – Kuka minä olen

Keskittyisit lapsiisi, äläkä niihin tinderpoikaystäviin

Ensimmäinen sinkkujoulu

2 kommenttia

  1. Veera kirjoitti:

    Kiitos blogistasi, vasta sen löysin. Mistä tuo hameesi on?

    • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

      Kiitos ihanasta kommentista. Hame on New Lookilta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *