Hae
Big mamas home

Vuoden 2021 luetuimmat

Tammikuun alussa muistelen perinteisesti mennyttä blogivuotta, enkä halua tänäkään vuonna rikkoa tätä kyseistä perinnettä. Eilen tein henkilökohtaisen tilinpäätöksen vuodesta 2021. Tällä kertaa on vuorossa viime vuoden luetuimmat postaukset.

Kun katoin Google Analyticsissa suosituimpia postauksia, voin todeta teemojen olevan selkeitä. Suosituimmat postaukset ovat olleet sinkkuäitiydestä, feminismistä ja seksistä, jotka kaikki kuuluvat blogini niin sanottuihin uusiin aiheisiin. Uusiin aiheisiin siinä mielessä, että blogiani ei voi kyllä enää sanoa hyvälläkään mielikuvituksella sisustusblogiksi.

Tässä teille blogini vuoden luetuimmat postaukset:

Milloin tunnen olevani sinkkuäiti - Big mamas home by Jenni Hetkiä kun tunnen olevani sinkkuäiti - Big mamas home by Jenni

Tunnen olevani sinkkuäiti kun…

Postaus johon vuodatin kaikki sinkkuäitiyteeni liittyneet hetket ja tuntemukseni. Tämä postaus jaettiin muun muassa Facebookin Äityleissä ja se toimi pohjana haastattelulleni Ilta-Sanomissa. Käytin tätä myös itse uudelleen kun olin vierailijana @aideillaonasiaa instagramtilillä. Moni, joka pyörittää arkea lasten kanssa yksin, samaistui tähän. Eivät vain sinkkuvanhemmat. Tämä oli vuoden luetuin ja samalla myös eri kanavissa kommentoiduin postaus.

Boudoirkuvaus Ida Keränen Boudoirkuvaus Ida Keränen

KUVAT: Ida Keränen

Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin miesviha

Koin tänä vuonna oman feministisen heräämiseni ja aloin näkemään naisvihaa kaikkialla. Ne, jotka ovat kokeneet saman, tietävät miten naisviha tunkeutuu verkkokalvoille, eikä sitä voi olla näkemättä. Tämän feministisen heräämiseni myötä, kirjoitin myös tämän postauksen. Se oli tarkoitettu provosoivaksi, mutta myös herätteleväksi. Ja siinä se onnistui. Tämän postauksen kommenttien suhteen otin hyvin tiukan linjan, jota olen jatkanut muutenkin. Poistan blogista kaikki vähääkään naisvihamieliset ja vänkäävät kommentit.

Itsetyydytys - Big mamas home by Jenni Masturbointi - Big mamas home by Jenni

Masturbointi

Olen ottanut tänä vuonna yhä vahvemmin seksipositiivisen vaikuttajan asemaa ja kirjoitin viimein pitkään suunnittelemani postauksen masturboinnista. Kyseessä on hyvin herkkä ja intiimi aihe, jota lähestyin parhaani mukaan. Yritin kirjoittaa masturboinnista oman hyvinvoinnin hoitamisen kannalta.

Sinkkujoulu - BMH - Big mamas home by Jenni Sinkkujoulu - BMH - Big mamas home by Jenni

Ensimmäinen sinkkujoulu

Loppuvuoden postaus, jolla onnistuin selkeästi osumaan johonkin ihmisiä kiinnostavaan. Tämän julkaisun jälkeen, minuun otettiin yhteyttä Iltalehdestä ja kysyttiin, kiinnostaisiko minua puhua haastattelun verran sinkkujoulusta. Kyseinen haastattelu julkaistiin myös printtilehdessä.

Lähisuhdeväkivalta - Big mamas home by Jenni Naisten kokema häirintä - Big mamas home by Jenni

#textmewhenyougethome

Tämä somekamppanja oli varmaan tämän vuoden tunnetuin. Kaikki alkoi Sarah Everardin murhasta. Naiset alkoivat jakaa sosiaalisessamediassa tarinoita siitä, miten he pelkäävät liikkua pimeällä ja millaisia varokeinoja he ovat oppineet välttyäkseen päällekarkauksilta. Tämä on arkipäivää jokaiselle naiselle ja yleensä me saamme kokea tästä vähättelyä.

Sektio - BMH - Big mamas home by Jenni

Tarina oman sektion taustalla

Tämä postaus oli kannanotto erääseen aivan hirvittävään mielipiteeseen Instagramissa, jonka mukaan sektio ei ole synnytys. Tämä mielipide sai monet raivostumaan. Itselläni on taustalla yksi sektio, jota ilman sekä minä ja lapsi olisimme joutuneet hengenvaaraan. Lisäksi koen, että se oli ainoa mahdollinen vaihtoehto kyseisessä synnytyksessä. Henkilökohtaisesti toivon, että tämän mielipiteen edustaja ei pääse lähellekkään yhtäkään synnyttäjää tai synnyttänyttä.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Tilinpäätös vuodesta 2020

Vuoden 2020 luetuimmat

Blogivuosi 2020

Vuosi 2020 osa 1.

Vuosi 2020 osa 2.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *