Hae
Big mamas home

Päivän haaveasu: Syysloman lämmin asu

*Sisältää mainoslinkkejä

Haaveasu - BMH - Big mamas home by Jenni

Neulepusero LINDEX

Housut H&M

Tossut LINDEX

Korvakorut SMILING DESIGN

Huulipuna NYX

 

Tässä teille ihana syksyinen haaveasu! Ulkona paistaa aurinko ja kylmä tuuli puhaltaa. Sisällä käperrytään lämpimiin vaatteisiin ja juodaan teetä. Viimeiset lehdet kahisevat kuivina jalkojen alla, kun kävelee hämärtyvässä illassa kotiin. Kylläpä pimeä tulee jo ajoissa.

Nyt kun ilmat ovat alkaneet toden teolla viiletä, niin on ihanaa kääriytyä isoihin, paksuihin neuleisiin*, joita vaatekaapista löytyy yksi jos toinenkin. Olen tänä syksynä myös ihastunut suuresti suoriin, siisteihin housuihin. Ne ovat päällä siistit ja asialliset, mutta kuitenkin päällä rennon oloiset ja mukavat. Ne päällä voi lähteä kotoa suoraan kaupungille. Kotona jalassa on totta kai ihanat pörrötohvelit*, jotka ovat syrjäyttäneet melkein kokonaan villasukkani. Tämän asun korvakorut olisivat aivan ehdottomasti Smiling Designin Halloween editoinin Velora-korvakorut. Ja näin syksyllä minusta on ihana käyttää huulissani tummempia värejä*.

Olen jo pitkään tykännyt Iinan haaveasu-postauksista ja olen mielestäni myös sanonut sen hänelle. Haluan kokeilla myös itse näiden postausten tekemistä, koska nämä toimivat täydellisenä asuinspiraationa.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Haltiakummin asu – eli hempeä juhlamekko

Poncho ja farkut

Revityty farkut ja lempineule

Poplet löydöt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.