Hae
Big mamas home

Ensimmäinen kesäviikonloppu

Kesän ensimmäinen viikonloppu on takana päin. Ihan uskomatonta, että nyt on virallisesti kesä. Minä olen aina vähän haikea tässä vaiheessa, koska lempivuodenaikani, kevät, on päättynyt. Samaan aikaan nautin jo kesästä aivan täysin rinnoin. Me lähdettiin viikonlopuksi tyttöjen kanssa mummilaan. On ihan uskomatonta, miten omista ympyröistä irtoaminen edes hetkeksi, tekee ihan uskomattoman hyvää. Vaikka me vierailimme täysin tutussa ympäristössä, niin silti viikonloppu tuntui aivan lomalta.

Emme ole pahentuneen koronatilanteen vuoksi käyneet äitini luona ollenkaan tänä keväänä, joten lapsilla alkoi olla jo todella kova ikävä mummia ja pappaa. Joten lapset olivat todella riemuissaan, kun pääsivät pitkästä aikaa mummilaan. Tytöt juoksivat autosta suoraan trampoliinille. Isäpuoleni kertoi miettineensä jo trampan myymistä, kun sitä ei kukaan kuulemma käytä. Sanoi miettivänsä uudestaan, samalla kun katseli lapsiani hyppimässä.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kesäkuu - BMH - Big mamas home by Jenni Jääkahvi - BMH - Big mamas home by Jenni Kesä - BMH - Big mamas home by Jenni

Meidän äidillä oli nuoremmalle tytölle jemmassa kassillinen serkkutytön vanhoja kesämekkoja, joita sitten soviteltiin ilta. Kiva, kun meillä sisaruksilla alkaa olemaan lapsia niin, että lastenvaatteet voivat kiertää jo perhepiirissä. Päivät menivät aika pitkälti niin, että minä seurasin aurinkotuolissa tyttöjen touhuja trampoliinilla ja kahluualtaassa, kuunnellen samalla true crime-podcasteja. Olen itseasiassa löytänyt pari uutta podia, joista voisin taas vinkata teille. Esikoinen päätyi myös auttamaan mummia puutarhassa. Oli ihanaa seurata, miten pikkuneiti auttoi mummia mielellään kastelemaan kukkia ja kuunteli, kuinka äitini selitti pionien ja muurahaisten yhteydestä ja haisteli suklaaminttua.

Ensimmäinen kesäviikonloppu - BMH - Big mamas home by Jenni Ensimmäinen kesäviikonloppu - BMH - Big mamas home by Jenni Ensimmäinen kesäviikonloppu - BMH - Big mamas home by Jenni

Äidin luona vierailemisessa on se hyvä puoli, että ruokapuoli pelittää siellä hyvin. Syön nykyisin häpeällisen epäsäännöllisesti, joten viime viikonloppuna söin parmmein kuin pitkään aikaan. Töissä ollessani saan pidettyä ruokarytmin ihan hyvin, mutta näin etäopiskellessa lepsun ja lipsun ihan huomaamattani. Siinä mielessä odotan kesätöitä, että saisin ruokarytmistä taas kiinni.

Perjantaina seurattiin myös mun veljen viimeistä peruskoulun kevätjuhlaa Teamsin kautta. Kyllä siinä isosiskokin herkistyi, kun siitä kirkkarapäisestä vaahtosammuttimesta on kasvanut reipas miehenalku.

Nyt on hyvä palata kiinni arkeen rentouttavan viikonlopun jäljiltä. Toivottavasti teillä on ollut ihana kesäviikonloppu.

-Jenni

 

Lue myös

Kevään puhelinkuvat

Helmikuun kootut

Arki just nyt

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.