Hae
Big mamas home

Joulukalenterin luukut 1-5

Rakastan joulua ja joulun odotusta. Joten ehkä on luonnollista, että oma joulukalenteri on pyörinyt mielessäni pari vuotta. Blogijoulukalenteri tuntuu ainakin toistaiseksi turhan työläältä. Visuaalinen instagramjoulukalenteri sen sijaan tuntui kivalta idealta. 
Tililläni @bigmamashomeblog ilmestyy joka päivä uusi kuva joulukalenterin hengessä. Jaan nämä kuvat myös koosteena täällä blogin puolella. 
Tässä on siis ensimmäisen ig-joulukalenterini viisi ensimmäistä kuvaa. 
joulukalenteri, @bigmamashomeblog, joulu,
1. L U U K K U 

Vuoden paras aika alkaa nyt! Täällä odotetaan jo kovasti joulua ja tänä vuonna on ihanaa odottaa joulua teidän kanssanne. Mitä te teette joulukuun ensimmäisenä päivänä? 
joulukalenteri, @bigmamashomeblog, joulu,
2. L U U K K U 

Kukat tekevät joulun. Omia suosikkejani ovat ylväs amaryllis ja suloinen hyasintti. Mitkä ovat teidän sesongin suosikkeja? 
joulukalenteri, @bigmamashomeblog, joulu,
3. L U U K K U 

Tänään on minun vuoroni julkaista #kaksplusblogiverkosto ’n joulukalenterin luukku. Jaan joulukalenteripostauksessa omat jouluun sopivat sisustusvinkkini. 
joulukalenteri, @bigmamashomeblog, joulu,

4. L U U K K U 

Tähän aikaan vuodesta tulee maustettua myös kahvi kanelilla. Mitä joulun makuja teillä on? 
joulukalenteri, @bigmamashomeblog, joulu,
5. L U U K K U 

Odotan huomista itsenäisyyspäivää innolla. Uuteen työhön tottuminen on vaatinut hieman veroja ja tässä on ollut pari todella hektistä päivää, joten vapaapäivä keskellä viikkoa tulee tarpeeseen. Huomenna nautitaan pukuloistosta. 
Näin joulun odotus on potkaistu käyntiin ja tämän lisäksi osallistuin Kaksplussan blogiverkoston joulukalenteriin yhdellä luukulla. 
Ihanaa itsenäisyyspäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.