Hae
Big mamas home

Kesämekko stailattuna syksyyn

Muistatteko tämän mekon, josta puhuin kesän ihanampana kesämekkona. Kesä on Suomessa kuitenkin niin lyhyt aika, että kesämekkosesonki jää varsin lyhyeksi. Onneksi hieman stailaamalla voi saada mekolle hieman lisää jatkoaikaa syksyn puolelle. Tämä stailaus sopii hyvin alkusyksyyn. Voisin myöhemmin toteuttaa toisen stailauksen vähän myöhemmälle syksyyn, kun on entistä viileämpää. Tähänkin asuun voisi hyvin lisätä paksummat sukkahousut ja se toimisi taas vähän viileämmällä säällä.

Kesämekko stailattuna syksyyn - BMH - Big mamas home by Jenni Kesämekko stailattuna syksyyn - BMH - Big mamas home by JenniPluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Olen taas todella ylpeä itsestäni, kun asusta 2/5 on second handia ja 1/5 on suomalaista käsityötä. Kengät ja neule ovat kumpikin second hand löytöjä Zadaasta. Tästä neuleesta olen erityisen innoissani, koska se on Nanson neule. Ja te tiedätte, miten tykkään Nanson vaatteista ja metsästän niitä mieluiten käytettynä. Tämä on yksi näistä ihanista löydöistä.

Mitä kenkiin tulee, olen taas haaveillut vuoden päivät ruskeista nilkkureista. Nämä ovat aivan täydelliset. Kaipaavat pientä sisäänajoa, koska tämän kuvausreissun jälkeen, minulla oli kantapäiden lisäksi rakot molemmissa pikkuvarpaissa, sekä pottuvarpaassa. Yksi päivä huomasin, että näiden kanssa kannatta kävellä aluksi sukkahousut jalassa.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kesämekko stailattuna syksyyn - BMH - Big mamas home by Jenni Pinkit donitsikorvikset @annidiudiy - BMH - Big mamas home by Jenni

Hattu menee taas niihin asioidin, joiden ostamista olen miettinyt pari vuotta. Nyt viimein ostin tämän ihanan mustalierisen hatun ja se on niin ihana. Korvakorut ovat jälleen @annidiudiy:n. Nämä me suunittelimme yhdessä, kun sanoin että haluan roikkuvat korvakorut, mutta en oikein tiedä tarkalleen millaisia. Tällaiset donitsikorvikset niitä sitten lopulta tuli. Anni on ihana, kun se lähtee mukaan innolla hulluihinkin ideoihin. Meillä on tulossa piakkoin yhteistyö tällaisesta hullusta ideasta, joten pysykää kuulolla.

Kesämekko stailattuna syksyyn - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Mekko H&M

Neule NANSO Second hand

Kengät ZADAA SECOND HAND

Korvakorut @ANNIDIUDIY

Hattu H&M

Suosittelen kokeilemaan miten kesämekot taipuvat syyskauteen esimerkiksi neuleiden avulla. Kiinostaako teitä toinen stailaus tästä mekosta?

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Lue myös

Syksyn täydellisin asu

Rento raitapaita ja hame

Kesän kukkamekko

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.