Hae
Big mamas home

Treffimekko

Kirjoitin viime viikolla minun ja puolisoni ihanista treffeistä. Minusta on ihanaa pukeutua treffeille. Se tuntuu minusta itsestäni hyvältä ja toki kumppaninikin nauttii siitä, kun pukeudun ja meikkaan kauniisti meidän treffejämme varten. Teenhän minä sen toki häntäkin varten ja hänen ilokseen, mutta ihan yhtä lailla myös omakseni. Nyt haluan esitellä teillekin tämän viimekertaisten treffien asun.

Naisella on yllään musta, hyvin yksinkertainen, pitkähihainen kietaisumekko, joka ulottuu polviin asti. Mustan kietaisumekon kanssa naisella on nilkkurimalliset korkengät, vaaleanpunaiset hapsukorvakorut ja musta, koristeellinen panta.

 

Mekko / H&M

Kengät / Zadaa Second hand

Laukku / Lindex

Korvakorut / Veera Falck

Naisella on yllään musta, hyvin yksinkertainen, pitkähihainen kietaisumekko, joka ulottuu polviin asti. Mekon kangas on kiiltävää. Kaula-aukko on V-mallinen. Kietaisumekon vyö on samaa kangasta, kuin muukin mekko.

Musta kietaisumekko

Kyseinen mekko ei ole enää mikään uusi hankinta. Se on ollut minulla jo hetken, mutta sitä ei ole tullut esiteltyä täällä blogissa. Etsin jossain vaiheessa kaunista, yksinkertaista, moneen tilanteeseen sopivaa mustaa mekkoa ja silloin törmäsin tähän. Mekko on oikeasti kietaisumekko, mistä olen itse aika fiiliksissäni. Pidän kietaisumekoista, mutta nykyään tuntuu löytyvän vain sellaisia kietaisumalliin ommeltuja mekkoja.

 

Mekon malli on tosi kaunis ja simppeli, jonka vuoksi se menee moneen tilanteeseen, kun sen asustaa eri tavalla. Tälle löytyy käyttöä varmasti monet kerrat tämän vuoden puolella, kun juhlasesonki on parhaimmillaan.

Simppeliin mekkoon sopii täydellisesti näyttävät korvakorut ja näyttävä hiuspanta. Korvakorut ovat Veera Falckin kauniit Viuhkat. Näitä myydään yleensä ennakkomyynnin kautta. Eli juuri nyt niitä ei ole saatavilla, mutta kannattaa ottaa seurantaan Veeran Instagramtili (@veerafalck). Siellä ilmoitetaan, kun näitä korvakoruja on taas saatavilla.

Mustassa samettipannassa on jonossa helmiä. Helmien välissä on vuoron perään kolikon mallisia koruja ja kärpäsen mallisia koruja.

Panta oli ainoa ostokseni I love me-messuilta. Se on Cocobella accesoriesin panta. Kyseinen merkki on tunnettu näyttävistä, kauniista pannoistaan. Olen haaveillut omastani pidemmän aikaa, mutta pantoja pääsee harvassa paikassa hypistelemään. Hypistelin pantoja messuilla pitkään ja harkinnan jälkeen päädyin tähän. Tämä panta on ehdottomasti yksinkertaisemmasta päästä. Mutta tässä on kuitenkin vähän blingiä ja yksinkertaisena sitä tulee käytettyä ehkä vähän enemmän.

Mitä pidätte tästä mekosta ja treffiasustani? Puolison mielestä mekko on täysi 10.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Melkein koko asu second handina

Sopiiko farkkutakki syksyyn

Simppeli klassinen asu

Harmaat neuleet ovat taas in

Trendissä mukana: Bleiseri ja farkut

Yksi kommentti

  1. Pekka (transfeminiini vm-57) kirjoitti:

    Oot kyllä ihanan näköinen! Hyvä kokonaisuus!! Puolisosi on oikeassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *