Hae
Big mamas home

Rennosti kaupungilla

Instagram storyjani (@bmhjenni) seuraavat jo tietävätkin, että meillä valmistaudutaan kovaa vauhtia viikonlopun ristiäisiin. Aloitin leipomisen jo viime viikolla, sillä yritän ennakoida ja hoitaa resepti testaukset hyvissä ajoin ennen h-hetkeä. Siitä huolimatta tekemistä riittää. Varsinkin syliriippuvaisen vauvan kanssa. Puoliso on onneksi ollut päivisin täällä kotona ja auttanut mahdollisuuksien mukaan. Käytännössä hän on kävellyt ympäri asuntoa vauva sylissä, koska se on ainoa tapa jolla vauva viihtyy hänen sylissään. Toistaiseksi homma on hallussa ja olen saanut loppuviikolle myös avuntarjouksia, jos apua tarvitsen.

Kauluspaita / H&M

Toppi / H&M

Farkut / H&M

Laukku / Lindex

Kengät / Adidas second hand

Kaulakorut / Cisu Li saatu*

Korvakorut / Anniko

 

Minulla on ollu viime aikoina hieman ristiriitaisia tunteita. Ajattelin, että olisin tehnyt säännöllisesti somea vauvan päiväuniaikana ja edistänyt tätä uraa. Mutta minulla onkin sillä tavalla vaativa vauva, että hän haluaa olla mahdollisimman paljon lähellä ja sylissä. Ja vaikka haluaisin edistää uraani, niin tällä hetkellä minun tehtäväni on olla nimenomaan vauvani kanssa. Ja rakastan tuota pientä poikaa aivan valtavasti, mutta samaan aikaan kaipaan arkeen vähän jotain muutakin.

Bongasin idean tähän asuun Pinterestistä. Tämä on jotenkin raikas, rento ja samaan aikaan tosi klassinen tyyli. Pidän tästä valtavasti. Siniraidallinen kauluspaita yhdistää asun ylä- ja alaosan hienosti. Nyt ulkona alkaa olla jo vähän viileää tähän yhdistelmään, mutta saattaisin hyvin pukea tähän päälle nahkatakkini. Asu sopii kivasti kaupungilla käyntiin. Vauvan kanssa liikkuessa vaihtaisin topin tilalle yhden vaaleista imetyspaidoistani.

Mitä pidät tästä asusta? Hitti vai huti?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Sopiiko kesämekko syksyyn?

Hattarainen neuletakki kaupungilla ja vähän ristiäisistä

Rimpsukaulus, puhvihihat ja sitruunoita

Rennosti kauluspaidassa ja farkuissa

Hattarainen neuletakki ja mukavin mekko Nansolta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *