Hae
Big mamas home

Viikon parhaat 47/21

Viikon paras asia on huoltosopimus.

Tämä oli niin upea juttu, että se ansaitsi lasillesen kuohuviiniä. Kahden vuoden sovittelurupeaman jälkeen meillä on viimein mustaa valkoisella lasten asioista ja toistaiseksi voimassa oleva huoltosopimus. Tämän mukaan tytöt asuvat luonani yhdeksän päivää kahdessa viikossa ja toisessa kodissa viisi. Hieman jännittää miten kaikki tulee toimimaan, mutta uskon kaiken sovitun olevan lasten parhaaksi. Sovittelussa apuna oli niin tuomari, kuin lastenpsykologi.

Huoltosopimus - BMH - Big mamas home by Jenni Aihetta juhlaan - BMH - Big mamas home by Jenni
Viikon paras tekeminen on ehdottomasti silittäminen.

Hurahdin silittämiseen, kun hankin itselleni silityslaudan ja -raudan Black Fridayn ostoksina. (Ostolakko ei lukenut sisäänsä käyttötavaroita, joten tämä oli sallittu hankinta.)  Ensimmäisenä iltana silitin kuusi tuntia. Ja tiedän, että tämä into hiipuu varmasti ajan kanssa, mutta olen lukenut nyt niin paljon silittämisen hyödyistä vaatteille ja kankaille, että jatkan tätä tapaa ehdottomasti osana vaatehuoltoa. Plus huumaannuin silitetyn tekstiilin tuoksusta ja tunnusta.

Vaatehuolto - BMH - Big mamas home by Jenni Silittäminen - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras joulujuttu on jouluvalot.

Rakastan tätä aikaa vuodesta, kun valoa pimeyteen tuo kaikki kauniit jouluvalot. Kuka tarvitsee lunta, kun meillä on jouluvalot? (Olenko kertonut, että inhoan lunta?) Joulukuun alussa tulevat varmasti viimeisimmätkin valot, kun ne jotka ovat odottaneet joulutusta joulukuulle, aloittavat. Minun on ehdottomasti tehtävä oma perinteinen jouluvaloretki Vuosaaren Aurinkolahteen, jossa tunnutaan panostavan joka vuosi ihan erityisesti jouluvaloihin. Ihmisten parvekkeet ovat täynnä niitä. Suosittelen käymään paikan päällä ihastelemassa valoloistoa.

Toki myös keskustan jouluvalot ovat aivan ihanat. Niitä reissaan vielä ihastelemaan lasten kanssa. Katrin kanssa otimme keskustan valoista ilon irti tämän viikon kuvausreissulla.

Aleksanterinkadun jouluvalot Suomalainen kirjakauppa - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras sarja on Marvelin Hawkeye.

Tätä on odotettu. Ainakin minä olen. Hawkeye on yksi suosikeistani MU:n maailmassa. Hän on supersankari, jolla ei ole supervoimia, hän on vain todella hyvä omassa leipälajissaan. Tästä samasta syystä Black Widow, eli Natasha Romanof on suosikki naissankarini. Hawkeye on Marvelin uusin sarja, joka on saatavilla Disney+ palvelussa. Sarja sijoittuu jouluiseenNew Yorkiin, joten tätä voisi ehkä tituleerata joulusarjaksi. Ehkä. Sarjassa Hawkeye liittoutuu nuoren faninsa kanssa ja päätyy tämän kanssa ratkomaan rikollista salaliittoa.

Kerron tästäkin rehellisen mielipiteeni, kun olen sen katsonut. Täältä löydät rehellisen mielipiteeni muista Marvelin jo ilmestyneistä sarjoista.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Viikon parhaat 46/21

Viikon parhaat 45/21

Viikon parhaat 37/21

Viikon parhaat 35/21

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *