Hae
Big mamas home

Rento raitapaita ja hame

Pitkästä aikaa ihan rehellistä tyyli-inspiraatiota. Oma tyylini on käynyt läpi pienen murroksen tässä kuluneen vuoden aikana. Pukeudun edelleen klassisen boheemisti, mutta olen saanut selkeästi rohkeutta pukeutumiseen. Tyyliini on tullut kukkakuoseja ja hillittyjä värejä, mutta sen lisäksi räväköitä korvakoruja. Juttelin juuri Katrin kanssa, miten korvakoruni ovat muuttunee koko ajan isommiksi, värikkäiksi ja räväköimmiksi. Mikä tuo muuten hyvin hillittyyn pukeutumiseeni juuri oikeanlaista maustetta ja asennetta. Tämä on minun tapani leikitellä tyyleillä.

Rento raitapaita ja hame - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Rento raitapaita ja hame - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Annidiudiy Pilvikorvikset - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämäkin asu on melko rauhallinen ja jopa klassinen. Raitapaita ja Conversen tennarit, sekä musta hame, ovat kaikki klassikoita ja toimivat hyvin yksi yhteen. Asun kruunaa kuitenkin Annin upeat pilvikorvakorut. Nämä ovat valehtelematta yhdet suosikeistani, vaikka minun on todella vaikeaa sanoa

Rento raitapaita ja hame - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Inspiraation tähän asuun sain Ketunpoikia Sinin instasta jonkin aikaa sitten. Vaikka meidän tyylimme Sinin kanssa on hyvin erilaiset, saan hänen tililtään myös todella paljon inspiraatiota. Pidän Sinin käyttämistä elementeistä ja yhdistelmistä, vaikka itse toteutankin omat asut huomattavasti hillitymmin. Asu, josta sain tähän kyseiseen settiin inspiraation sisälsi kukkahameen, raitapaidan ja violetit lenkkarit. Voi olla, että saatte odottaa pitkään, että näette minut sellaisissa kuosiövereissä. Mutta tämän hillitymmän asuversion voin pukea päälleni.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Paita LINDEX

Hame H&M

Korvakorut ANNIDIUDIY

Converset ZADAA SECOND HAND

Laukku ZADAA SECOND HAND

 

-Jenni

 

Lue myös

Kesä ja ihanin kesämekko

5 x Kesän asut

Kesän kukkamekko

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

2 kommenttia

  1. Sirpa Haapala kirjoitti:

    Kiva,että näkee tälläisiakin muotikuvia,tosi upeeta. aina on vain huippuunsa hiottuja vartaloja,on hyvä näyttää nuorille että voi olla muutenkin kaunis ja hyvä näköinen. Kiitos siitä teille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.