Hae
Big mamas home

Hei hei lokakuu!

Se on ensimmäinen marraskuuta. Hei hei lokakuu, olit hyvä ja ihana. Meillä oli koko perheen syysloma, mistä me nautittiin suunnattomasti. Mutta marraskuu tarkoittaa meillä joulunodotuksen aloittamista. Me ollaan ehditty jo koristella kuusi. En itseasiassa ajatellut, että meillä olisi kuusi jo nyt. Shoppailin lempikirppikselläni, eli Katrin kaapilla. Katri vaihtoi joulukuusta pupuystävällisempään versiion, joten heidän kaunis lumihuurrekuusi tuli meille. Saatte kuvia tästä vähän myöhemmin. Sitä ennen saatte tunnelmaltaan vähän erilaisia kuvia.

 

Nahkatakki / Zalando

Neule / Nanso saatu*

Farkut / H&M

Laukku / H&M

Kengät / Adidas second hand

Korvakorut / Smiling Design

 

Nämä kuvat ovat puolisoni ottamia. Totesin, että saan hänestä vielä ihan hyvän kuvausapulaisen. Nämä kuvat ovat todella hyviä ja kutakuinkin tarkkoja myös. Kuvat on otettu Puotilan kartanolla Halloweekseillä. Lapset touhusivat noidankattilan luona, joten meillä oli aikaa ottaa muutamat kuvat.

Beige neuletakki on saatu Nansolta ja se on pusero, jossa olen käytännössa asunut nämä viime viikot. Se on aivan ihana. Täytyy sanoa, että pidin Nansosta jo aikaisemmin, mutta yhteistyön myötä olen ihastunut merkkiin entistä enemmän. Heiltä löytyy loistavia perusvaatteita ja juhlavampiakin juttuja. Tämä Menee ehdottomasti niihin perusvaatteisiin. Olen käyttänyt tätä niin mekkojen, kuin erilaisten housujen kanssa ja tämä sopii yhteen kaikkien kanssa. Parasta. Tämä myös lämmittää tehokkaasti nahkatakin alla.

Mutta pikku hiljaa siirryn täällä blogissa kurpitsoista joulupalloihin. Tein viime vuonna joulukalenterin tänne blogiin, mutta tänä vuonna ei sellaista tule. Minulla ei vauvan kanssa yksinkertaisesti ole aikaa joulukalenterin kaltaiseen rupeamaan. Joulujuttuja tulee blogiin siitä huolimatta. Viime vuoden joulukalenteriin voit palata täältä!

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Musta trikoohame ja pitsitoppi

Vaalea asu ja ristiäisten jälkeiset tunnelmat

4 tämän hetken kysytyintä kysymystä Instagramissa

Hattarainen neuletakki kaupungilla ja vähän ristiäisistä

Rennosti kauluspaidassa ja farkuissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *