Hae
Big mamas home

Essence Vintage Beach luomiväripaletti ja highlighter

*Sisältää mainoslinkkejä

**MAINITTU SAATUJA TUOTTEITA

Sorruin taas *Essencen meikkeihin, vaikka totuus on etten tarvitsisi enää yhtään luomiväripalettia. Vaikkakaan, en taida olla ainoa meikeistä innostuntu vaikuttaja, joilla on muutama ylimääräinen luomiväripaletti. Vai olenko väärässä? Minulle meikkaaminen on nautinto vähän samalla tavalla kuin kahvin juonti. Kun asetun peilin eteen värien ja sutien kanssa, se on minun omaa laatuaikaani.

Essence Vintage beach - BMH - Big mamas home by Jenni Vintage beach - BMH - Big mamas home by Jenni

Essencen puuterituotteet ovat hinta/laatu-suhteeltaan aivan loistavia ja liputan niiden puolesta täysin. Tämä Vintage Beach tuotesarja on myös ulkonäkönsä puolesta aivan älyttömän söpö. Tässä kyseisessä *Vintage Beach luomiväripaletissa puhutteli erityisesti paletin sininen värinappi, vaikka koko väriskaala on aika herkku. Testaamisen jälkeen pystyin toteamaan, että väreissä riittää pigmenttiä, kuten Essencen luomiväreissä aina. Pidän näistä Essencen pikkupaleteista kovasti sen vuoksi, että näillä voi parhaimmillaan kokeilla muutamia rohkeita värejä ostamatta isoa palettia, josta suurin osa väreistä jäisi käytämättä.

Luomiväripaletin hinta on 7,49€.

Vintage beach luomiväri palettei - Eyeshadow  palette - BMH - Big mamas home by Jenni Vintage beach luomiväri palettei - Eyeshadow  palette - BMH - Big mamas home by Jenni

Tilasin sarjasta myös *Vintage Beach Baked highlighter korostusvärin puhtaasta mielenkiinnosta. Minulla on ennestään *Essencen toinen highlight paletti, jonka olen saanut pr-lahjana ja joka on ollut todella hyvä, mutta halusin kokeilla toisenlaista väriä. Ensikokeilun perusteella tämä on vaikuttaa oikein kivalta.

Hintaa tällä tuotteella on 4,69€.

Vintage beach baked highlight - BMH - Big mamas home by Jenni Vintage beach baked highlight - BMH - Big mamas home by Jenni

Silmämeikki vintage beach paletilla

Ja koska minulta pyydetään niin usein meikki-inspiraatiota, niin tässä sitä nyt tulee.  Tein paletilla oranssinsävyiden meikin. Pidän tästä paletin pehmeästä oranssista, joka ei ole liian räikeä vaan täydellisen pehmeä minun makuuni. Olen täydellisen ihastunut eyelinerittomaan lookiin, mutta tähän eyeliner sopi täydellisesti.

Oranssi silmämeikki - BMH - Big mamas home by Jenni Oranssi silmämeikki - BMH - Big mamas home by Jenni

Tein silmämeikin levittämällä paletin lämpimän rusekeaa sävyä luomivakoon ja häivytin sitä kulmaluuta kohti. Liikkuvalle luomelle levitin ensin mattaoranssia ja sitten päälle helmiäisoranssia. Mattaoranssia levitin myös alaluomelle. Vaaleaa sävyä levitin vielä silmien sisänurkkiin ja kulmaluulle kulmakarvojen alle.

Oranssi silmämeikki - BMH - Big mamas home by Jenni Oranssi silmämeikki - BMH - Big mamas home by Jenni Oranssi silmämeikki - BMH - Big mamas home by Jenni

Meikissä käytetyt tuotteet

Meikkipohja

*Prime + Studio Hydrating + skin refreshing primer

*Stay natural + concealer 02

*Lumene Blur 16h Longwear foundation 3 Fresh apricot

*Max Factor Facenity compact foundation 001 Porcelain **Saatu

*Essence Sun club natural glow bronzing powder warm tone

*Makeup Revolution London Ultra blush Hot spice

*Essence Vintage Beach baked highlighter

Silmämeikki ja kulmat

*Vintage beach eyeshadow palette 01

*Essence Liquid ink eyeliner

*Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo Ebony **Saatu

*Essence Make me brow eyebrow gel mascara **Saatu

*Max Factor False lash efect Waterproof **Saatu

Huulet

Essencen Shine shine shine wet look lipgloss – Poistunut valikoimista.

 

Onko Essencen tuotteet teille entuudestaan tuttuja ja mitä olette pitäneet niistä?

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

 

Lue myös

My power is

Hiukset ennen ja jälkeen

Kuukauden suosikit x3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.