Hae
Big mamas home

Arkisia kuulumisia

Huh huh. Mulla on ollut vähän kaikkensa antanut olo tässä parina iltana. Eilen en jaksanut illalla tehdä oikeasti yhtään mitään muuta, kuin röhnöttää sohvannurkassa, kun olin saanut lapset sänkyihin. Välillä niinkin. Olen ihan kiitollinen siitä, etät huomenna on viikonloppu. Sen kunniaksi hieman kuulumisia.

Meillä on vain vähän ohjelmaa viikonlopulle. Lauantain ohjelma on pyöräilykypärien osto lapsille. Puoliso löysi molemmille Tori.fi:stä polkupyörät, joilla he pääsevät pian kunnolla harjoittelemaan liikkumista.

Ihan pakko ylistää puolison Tori.fi-taitoja. Vaikka itse haluaisin ostaa enemmän käytettynä, minulla ei vain jostain syystä riitä hermot Toriin. Ei myymiseen, eikä ostamiseen. Puolisoni on kuitenkin eri maata. Hän jaksaa etsiä ja hän jaksaa myydä. Nytkin hän naputteli myyntiin melkein kaikki lastenhuoneen kalusteet ja käy kaikki mahdolliset keskustelut niistä. Mistä olen ihan älyttömän kiitollinen.

Meillä on siis menossa lastenhuoneen päivitys leikki-ikäisten huoneesta, koululaisten huoneeksi. Pienempikin aloittaa syksyllä eskarin, joten päivitys on mielestäni ehdottomasti ajankohtainen. Luovutaan viimein muun muassa kuopukselle ostetusta hoitopöytä/lipastosta. Lapsille on nyt myös tilattu hartaasti toivottu kerrossänky, jonka avulla huoneeseen saadaan myös vähän lisää tilaa. Ylä- ja alasänkypaikoista ei ole tarvinnut edes tapella. Kummallekin on selvää kummassa punkassa haluavat nukkua. Olen kerännyt Pinterestiin Kid’s room -kansioon inspiraatiota isompien huoneeseen. Sängyn lisäksi huoneeseen pitäisi hankkia vaatekaappi ja matto ja mahdollisesti se koulupöytä. Mutta pikkuhiljaa. Nyt haluan huonetta ehdottomasti tyhjemmäksi ensin.

Fanni ja pikkuinen Miu

Ollaan lasten kanssa luettu tällä viikolla Fanni tunnetaitosarjan Fanni ja pikkuinen Miu -kirjaa. Nämä kirjat on ihan meidän lemppareita. Kuvitus on ihan mielettömän kaunis ja kirjat ovat todella hyödyllisiä. Yhdessä kirjassa on aina kiva satu lapsille, jossa tutustutaan niihin tunteisiin. Sen lisäksi kirjassa on infopaketti vanhemmille ja lopuksi tunnetaitoihin liittyviä tehtäviä. Tässä Fanni ja pikkuinen Miu kirjassa tutustutaan suurten muutosten aiheuttamiin tunteisiin, uuden sisaruksen kautta. Eli kyseessä on täydellisen ajankohtainen kirja meidän perheeseen. Lapset ovatkin miettineet nyt sitä, oppiiko vauva näyttämään kieltä, jos sitä opettaa ja että siskouskin on aika monimutkainen juttu.

Sunnuntaina lähdetään junaretkelle puolison perheen luokse. Meidän kummankin perheet asuvat sellaisen pienen välimatkan päässä. Eli ihan jatkuvasti ei olla näkemässä. Nyt pakataan kuitenkin kimpsut ja kampsut ja lähdetään päiväretkelle Hyvinkäälle. Lapset odottavat erityisesti puolison vanhempien koiran näkemistä, mikä ei ole hirveän yllättävää.

Me suunnitellaan puolison kanssa vappubrunssia ystäville. Toteutetaan juhlat nyyttikesteinä, koska se on kaikille helppo ja kiva tapa. Ja yhden ei tarvitse tehdä aivan kaikkea, kun brunssijärjestelyissä on oma hommansa. Me mietittiin, että meidän panostus olis croisant buffet. Eli paljon croisantteja ja erilaisia täytteitä. Ja puoliso tehtailee meille jonkun vappuun sopivat moctail boolin.

Jos kaipaa inspiraatiota omaan brunssiin, niin minulta löytyy blogipostaus viime kesän synttäribrunssista. Postauksessa on muun muassa resepti yhteen puolison kehittelemään moctail booliin, sekä tarjoulu ja koristeluideoita.

En malta odottaa meidän brunssia ja uskon meidän saavan kokoon tosi hyvän kattauksen! Kesällä vietetään sitten meidän babyshowereita.

 

Tässä oli yhden postauksen verran hieman meidän arkisia kuulumisia.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Tänä perjantaina

Viikonlopun kuulumiset

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä

Maaliskuun kootut

Viime viikonloppu kuvina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *