Hae
Big mamas home

Kesä ja ihanin kesämekko

Tämä kesä on ollut aivan uskomattoman ihana. En tiedä mistä se johtuu. Ehkä siitä, että erosta on yli vuosi ja tunnen todella olevani viimein vapaa. Ehkä siitä, että tämä on ensimmäinen todellinen sinkkukesäni. (Viime kesänä nappasin itselleni kesäheilan heti kesän alussa.) Ehkä siitä, että olen ehtinyt näkemään ystäviäni ja vapaa-aika on tuntunut oikeasti vapaa-ajalta. Tai sitten tämä lämpö (vaikka välillä se vähän ahdistaakin). Vai siitä, että löysin viime kesänä uudelleen uimisen riemun ja olen tänä kesänä nauttinut siitä täysin siemauksin. Vaiko siitä, että tytöt ovat tällä hetkellä aivan ihanteellisessa iässä ja heidän kanssaan tekeminen on aivan ihanaa. Joka tapauksessa tämä kesä on ollut aivan ihana. Tulen varmasti muistelemaan tätä vielä kauan.

Tähän kesään on kuulunut myös olennaisena osana kesäpukeutuminen. Olen löytänyt viimeisen vuoden aikana niin itseni, tyylini ja sen lisäksi olen löytänyt mekkojen ja hameiden ihanuuden. Minulla on nykyään kaapissani useampi mekko, kuin siellä on koskaan ennen ollut.  Olen myös ostanut viimeaikoina useamman mekon ja hameen, joista olen ollut aivan fiiliksissäni. Ja olen niin onnellinen, että olen löytänyt mekot nyt aikuisiällä, oltuani koko aiemman elämäni ajan pesunkestävä farkkutyttö. Vaikka olen sitä kyllä vieläkin.

Pluskokoisten muoti - Kesämekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Yksi tänä kesänä ostamistani mekoista on tämä H&M:n ilmava, neutraalin värinen mekko, jonka löysin sattumalta. Mallailin tätä pitkän aikaa sovituskopissa ja mietin ostaisinko tätä. Pidin siitä, mutta mietin yllättävän paljon sitä, miltä näytän sen päällä. Lopulta annoin oman läskifobiani olla ja ostin mekon. Kuuntelin ennemmin omaa fiilistäni, jonka mekosta sain. Minulla oli hyvä olla se päällä.

Ja en ole katunut hetkeäkään. Siinä, missä olen aiemmin pukeunut hyvin mustavalkoisesti, vaatekaappiini on eskinyt yhä enemmän harkittuja värejä, sekä erisävyisiä beigejä.

Kartanonrouvan kesämekko - BMH - Big mamas home by Jenni Kartanonrouvan kesämekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Poseeraan näissä Heidin ottamissa kuvissa, kuin mikäkin kartanonrouva. Mekko on päällä ihanan keveä, myös näillä kuumilla ilmoilla ja sopii hyvin myös retkelle. Mekon treffikelpoisuus pitää vielä testata.

Pluskokoisten muoti - Kesämekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Kesämekko H&M

Laukku H&M

Kengät ZADAA SECOND HAND

-Jenni

Kuvat: Heidi / Editointi: Minä

 

Lue myös

Kesän kukkamekko

4 x Tämän kevään asua

Korona-ajan juhla-asu

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

3 kommenttia

  1. Annika kirjoitti:

    Mekko sopii sinulle tosi hyvin!

  2. NK kirjoitti:

    Kaunis mekko ja kauniilla naisella! 🙂 Ja kyllä, ihana on ollut tämä kesäkin!

  3. villananna kirjoitti:

    Ihana mekko, sopii sulle tosi hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.