Hae
Big mamas home

Kirsikkapuiden katveessa

Kun heräsin sunnuntaiaamuna klo 5:00 näitä kuvia varten, mietin kyllä ettei tässä hommassa ole mitään järkeä. Roihuvuoren kirsikkapuisto on nyt parhaassa kukassa ja kuten varmasti jokainen helsinkiläinen vaikuttaja, halusin kuvia kirsikkapuiden katveessa. Mutta onhan tämä vähän hullun hommaa. Oli lapsivapaa sunnuntai, eli se toinen päivä kahdessa viikossa, kun saan herätä omaan tahtiin ja minä tieten tahtoen haluan herätä silloin ennen kukon laulua. Mutta kun myöhemmin käsittelin näitä kuvia, niin totesin heräämisen olleen sen arvoista. Emme lopulta olleet kirsikkapuistolla yhtään liian aikaisin, vaan samoihin aikoihin myös muut onnistuneiden kuvien havittelijat ilmestyivät paikalle. Joten tässä tapauksessa aikainen lintu todellakin nappasi madon.

Fun fact: Satuttiin saamaan kuvausvinkkejä itse Niki Stribianilta, jonka kuvia ja ammattitaitoa ihailen suunnattomasti.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kirsikkapuiden katveessa - BMH - Big mamas home by Jenni

Roihuvuoren kirsikkapuisto

Vaikka kirsikkapuita on ympäri Helsinkiä, niin Roihuvuoren kirsikkapuisto on the paikka. Mutta kuten kerroin, moni muukin haluaa kuvia kyseisten puiden oksien seassa. Näin ollen kannattaa oikeasti olla varhain liikenteessä. Me olimme paikan päällä seitsemältä sunnuntaiaamuna ja kuten sanottu, emme olleet paikalla yhtään liian aikaisin. Seitsemältä tulivat ne kaikki muutkin, jotka halusivat välttää tungoksen. Näin ollen jokaisella otollisella paikalla oli joku kuvaamassa. Mutta toki, tilaa oli paljon väljemmin, kuin päivällä pahimmassa tungoksessa. Saimme touhuta ihan rauhassa ja ihan jokaisessa kuvassa ei heilunut ekstroja taustalla.

Roihuvuoren kirsikkapuisto - BMH - Big mamas home by Jenni Kirsikkapuiden katveessa - BMH - Big mamas home by Jenni

Takki / H&M

Mekko / H&M

Korvakorut / VEERA FALCK

Kengät / NEW LOOK Zadaa second hand

Kirsikkapuiden katveessa - BMH - Big mamas home by Jenni Roihuvuoren kirsikkapuisto - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuvissa näkyvä mekko on samaa mallia kuin tämä. Pidän valtavasti tästä mallista. Se menee hyvin arkikäytössä, mutta myös rennoissa juhlissa. Tähän kuuluu oma kangasvyönsä, mutta tykkään yhdistää tähän myös muita vöitä, kuten kuvissa näkyy. Tykkään myös valtavasti tästä kukkamekon ja farkkutakin yhdistelmästä. Se on niin rento ja samaan aikaan myös klassinen yhdistelmä.

Näistä kiilakoroista minulta on kysytty todella paljon. Ne ovat second hand löytö Zadaasta. Alunperin ne ovat olleet New Lookilta, joten niitä on ehkä mahdollista löytää jostain. Ne ovat aivan ihanat kesäkengät ja odotan sitä, että pääsen käyttämään näitä aktiivisesti.

Kirsikkapuiden katveessa - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Kiitos vielä kuvauskamulleni Katrille, joka jaksaa herätä kanssani ihan liian aikaisin ja lähteä metsästämään täydellisiä kuvauspaikkoja. ♥

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Äitienpäivä keskustelun jälkipyykki ja yksi arkiasu

Vaatekaappini perusjuttuja

Collegehame

Toinen paljon kysytty kukkamekkoni

Kevät on täällä

https://bigmamashome.vaikuttajamedia.fi/2022/04/13/kevat-on-taalla/ Roihuvuoren kirsikkapuisto - BMH - Big mamas home by Jenni Roihuvuoren kirsikkapuisto - BMH - Big mamas home by Jenni

Yksi kommentti

  1. NK kirjoitti:

    Ihania kuvia! Olet tosi kaunis ja tuo mekko sopii Sinulle! <3

    Kävin kirsikkapuistossa samana päivänä, mutta iltapäivällä. Ja kyllä- olitte liikkeellä oikeaan aikaan! Iltapäivällä siellä oli ihan hurjasti porukkaa, tuskin olisi kuvista tullut mitään. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.