Hae
Big mamas home

Neuletakki kukkamekon kaverina

Viime päivinä on ollut sen verran kylmää, että pelkällä kukkamekolla ei ihan ole tarjennut. Ei edes kukkamekolla ja trenssillä. Toivottavasti tämä toukokuu lämpenisi piakoin edes vähäsen. Olen monen muun tavoin sitä mieltä, että lunta ja räntää on ollut jo ihan riittämiin. Onneksi mekon päälle voi pukea neuleen, joka lämmittää.

 

Farkkutakki / H&M

Neuletakki / H&M

Mekko / H&M

Laukku / H&M

Kengät / New Look

Korvakorut / Daughter of the North saatu*

 

Tykkään yhdistää mekkoon myös rouheammat kengät, kuten maiharini. Ne sopivat yhdistelmään todella hyvin. Oli myös kiva kaivaa vanha farkkutakkini esiin pitkästä aikaa.

Raskaudessa elämme muuten vahvasti sitä aikaa, kun suurin osa takeista ei mene kiinni. Kuten tämä farkkutakki ja nahkatakkini. Toki tällä kertaa hommassa on se etu, että ilmat vain lämpenevät taas. Isompien kanssa ilmat kylmenivät sitä mukaan, mitä maha kasvoi. Nyt voin vaihtaa asteittain vain kevyempään.

Meillä on lapsiviikonloppu ja lauantaina on Antti Tuiskun keikka, johon ajattelin yrittää mahtua paljettimekkoon. Saa nähdä kuinka käy. Jos en mahdu, niin sitten en kyllä välttämättä tiedä, mitä laitan päälle. Lippuja varatessa en tiennyt, että tulisin olemaan keikan aikaan viimeisillään raskaana, joten vähän jännittää miten jaksan. Mutta aion silti yrittää. Puoliso on viikonlopun vapaalla ja viihdyttää lapsia. He ovat suunnitelleet menevänsä ainakin elokuviin yhdessä. <3

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kevään luottovaatteita

No sitä perhearkea

Asu klassisissa väreissä

Mukavuus edellä

Asussa raitapaita ja vekkihame

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *