Hae
Big mamas home

Pienen tytön päivänasu

Pitkästä aikaa halusin esitellä teille meidän lasten asuja ja tällä kertaa erityisesti tämän pienemmän minin kesäasun. Kuvasin asun kesälomalla, kun oltiin haettu kukkakaupasta kukkia kotiin piristykseksi. Olimme samalla reissulla nähneet kukan, joka muistutti erehdyttävästi aivoja (nimi taisi olla kukonhelttakukka tai joku vastaava). Kyseinen kasvi teki esikoiseen lähtemättömän vaikutuksen. Kuopus olisi onnellisena vain haistellut ja kokeillut kaikki kukat läpi. 
Täytyy muuten sanoa, että vaikka kukkakauppareissuissa on puolensa, odotan jo kovasti the Floral Societyn porukkaa kesälomilta. Heidän kukkalähetystensä hinta/laatusuhde on vain niin lyömätön, että sitä on vaikea ylittää. 

Takaisin meidän pienen asuun. Hattu, neule ja pöksyt ovat peruja isosiskolta. Paita ja sandaalit on löydetty alennusmyynneistä. Puolueellisesti aion sanoa, että hän on ehkä maailman suloisin läpsytellessään menemään sandaaleissaan. Ja tuo kissahattu on ollut ihan huippu. Se meni esikoisella varmaan pari vuotta ja nyt se on kuopuksen lemppari. 

Neule H&M 
Paita ZARA 
Legginssit NEWBIE Kapp Ahl 
Sandaalit H&M 
Hattu LINDEX

2 kommenttia

  1. Nimetön kirjoitti:

    Todella tyylikäs pikkuneiti!

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Voi kiitos. <3 Ja kiitos ihanasta kommentista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.