Hae
Big mamas home

Puuvillakimono ja ribbimekko yhteen ne sopii

Mulla on ollut nyt useampana päivänä pientä vaatekriisiä. Osasyynä on loppuraskaus ja toisena syynä on toisessa polvessani ammottava haava. Sain haavan kaatuessani pari viikkoa sitten. Suurin osa sopivista mekoistani ulottuu polven yläpuolelle, enkä ole halunnut esitellä ruhjoutunutta polvea kaikelle kansalle. Tämä on rajannut pukeutumismahdollisuuksiani melkoisesti viime päivien aikana. Onneksi ribbimekko ei ole pettänyt tässäkään tilanteessa.

 

Kimono / H&M Mama

Ribbimekko / H&M

Laukku / Lindex

Kengät / Second hand

Korvakorut / Valla koru

 

Kuluva vuodenaika on ehdottomasti suosikkini. Luonto on juuri herännyt ja kaikki kiva on vasta edessä. Ja monia kivoja juttuja on tehty taas ensimmäisiä kertoja. On juotu ensimmäiset aamukahvit ulkona ja syöty ulkona. On katseltu kesän ensimmäistä ukkoskuuroa. Kaikkea tätä on vielä monet kerrat edessä.

Olen nauttinut täysin siemauksin myös kevyemmästä pukeutumisesta ja isoista korvakoruista, asukriiseistä huolimatta. Näissä kuvissa on kaksi ehdotonta suosikki vaatettani tällä hetkellä. Pitkä ja joustava ribbimekko, sekä tuo aivan ihan puuvillakimono. Asu on super mukava ja helppo päällä ja sopii tilanteeseen, kuin tilanteeseen. Tämä sopii myös hyvin lämpimälle ilmalle. Kimono suojaa auringolta, mutta ei ole liian kuuma.

Kengät ovat viime kesän käytetyimmät kengät, jotka ovat second handia ja peräisin Katrin äidin kenkäkaapista. Rakastan näitä ja nämä olivat viime kesänä jalassani koko ajan.

Ihanaa, kun näissä vaatteissa viimein tarkenee.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kirsikan kukkia, sekä farkkutakki ja ribbimekko

Kohti viikonloppua

Tumma kukkamekko ja vaalea trenssi

Neuletakki kukkamekon kaverina

Ihanaa vappua!

2 kommenttia

  1. Kikka kirjoitti:

    Hei, millä nimellä tuo kimono löytyy H&M sivuilta? Olen yrittänyt etsiä, mutta liekö loppuunmyyty.

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Heippa, yritin käydä itsekin läpi H&M:än verkkokaupan ja valitettavasti en itsekään löytänyt kimonoa sieltä enää. Näyttää siltä, että se on loppuun myyty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *