Hae
Big mamas home

Mitä lapsille syysvaatekaappiin?

lapset, lastenvaatteet, syysvaatteet, syksy, lasten tyyli

Kun talvi pääsee joka vuosi yllättämään autoilijat, niin minä olen äiti, jonka yllättää aina niin lasten kasvu, kuin vuodenajatkin. Ei ole kerta tai kaksi, kun meillä juostaan tukka putkella hakemaan kaupasta jotain, jota en uskonut vielä tarvittavan. Onneksi syksy on ollut pitkä, niin minäkin olen ehtinyt jopa vähän varautumaan.
Ainoa vain, että kumpikin tyttö on venähtänyt kesän aikana vähän varkain. Nilkat vilkkuvat molemmilla paljaina. Kiitos pitkän t-paita ja shortsikauden, sitä ei ole edes huomannut. Nyt me ollaankin koottu tytöille kylmän kauden garderobeja, jotta ne nilkat saataisiin piiloon ennen viileitä ilmoja.

 

lapset, lastenvaatteet, syysvaatteet, syksy, lasten tyyli
Värimaailma pysyy jatkossakin kutakuinkin yhtä hillittynä, kuin aina ennenkin. Vaatteista löytyy mustaa, tummansinistä, harmaata ja valkoista. Jonkin verran myös hempeää vaaleanpunaista. Kuosit ovat edelleen hillittyjä, sekä klassisia, kuten perinteinen raita, pilkut ja tähtiä. Löysin myös Baby B:lle uskomattoman suloiset pingviinipöksyt. Mutta sen rohkeampia kuoseja meillä tuskin tullaan näkemään. Sen lisäksi tyttöjen vaatteista löytyy taas ripsua, röyhelöitä, pitsiä ja rusetteja.
lapset, lastenvaatteet, syysvaatteet, syksy, lasten tyyli
lapset, lastenvaatteet, syysvaatteet, syksy, lasten tyyli
Yksinkertaisen värimaailman vaatteita on helppo yhdistellä keskenään ja kaikki sopii yksiin sen kummempia miettimättä. Olen yrittänyt tällä kertaa painottaa vaaleisiin yläosiin ja tummempiin alaosiin. Kokoharmaat asukokonaisuudet ovat osoittautuneet omaankin silmään vähän tylsiksi.
lapset, lastenvaatteet, syysvaatteet, syksy, lasten tyyli
Olen yrittänyt miettiä hieman hankintalistoja, mitä lapsille olisi hyvä hankkia. Jaan listat nyt teidän kanssa. Nämä on tehty sen perusteella, mikä on todettu meidän perheessä toimivaksi ja miten vaatteet kuluvat meillä, kun pyykkiä pestään keskitetysti noin kerran viikossa.
lapset, lastenvaatteet, syysvaatteet, syksy, lasten tyyli

 

lapset, lastenvaatteet, syysvaatteet, syksy, lasten tyyli
Postauksen kuvissa näkyy vaatteita, joita olen ehtinyt jo hankkimaan tytöille täksi syksyksi. Kuten sanoin, värimaailma on tuttu, turvallinen ja hyväksi havaittu.
lapset, lastenvaatteet, syysvaatteet, syksy, lasten tyyli

 

lapset, lastenvaatteet, syysvaatteet, syksy, lasten tyyli
Jos lastenvaate garderobit kiinnostavat, olen kirjoittanut aiheesta ennenkin. Vauvan ensimmäisten kuukausien kokonaisuudesta löytyy oma juttunsa, sekä vauvan kesävaatteista omansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.