Hae
Big mamas home

4 tämän hetken kysytyintä kysymystä Instagramissa

Mistä tuo vaaleanpunainen pörröinen neule on?

Kanervan sävyinen pörröinen neuletakki on Nansolta. Sain valita sen Nanson uutuuksista yhteistyön merkeissä. Se on todella lämmin, pehmoinen eikä kutita paljaalla iholla. Postauksen kuviin stailasin neuleen hieman eri tavalla ja tungin sen helmat ristiin hameeni vyötärönauhan alle. Tällä tavalla neuleeseen sai todella kivan kietaisu efektin. Valitettavasti tämä neuletakki on jo myyty loppuun, mutta Nansolta löytyy paljon muita ihania neuleita. Uutuuksista löytyy esimerkiksi ihana Nummi-neuletakki, jos heidän neuleensa kiinnostavat.

Teetkö itse kaiken tarjoilun ristiäisiin?

En ihan kaikkea. Pari juttua olen ulkoistanut sukulaisille, mutta kaikki makeat leivon itse. Meille tulee täytekakku, juustokakku ja cake popseja. Testailen vielä yhtä makeaa leivonnaista, mutta se on vielä pienoinen kysymysmerkki. Minulle ei ole ongelma leipoa itse. Rakastan leipomista ja olen saanut aikanaan saman mallin äidiltäni, joka on leiponut juhliin itse kaiken. Minulle ei tosin ole mikään ongelma hyödyntää puolivalmisteita tai täysin valmiita tuotteita niiden omien leipomusten lisäksi.

Miten olet palautunut raskaudesta ja synnytyksestä?

No siis, ensinnäkin, synnytyksestä palautuminen kestää noin vuoden ja siihen, että kroppa on täysin entisellään synnytyksen ja raskauden jälkeen, kestää viisi vuotta. Joten tässä ollaan aivan alkumetreillä. Mutta palautuminen on lähtenyt käyntiin tosi hyvin. Palautuminen ei ole pelkästään takaisin omaan painoon pääsemistä, vaan paljon paljon muutakin. Jälkitarkastuksessa sain luvan palata hiljalleen liikunnan pariin. Sen myötä olen mielenkiinnolla katsellut erilaisia valmennuksia, mutta en ole vielä tehnyt päätöstä mistään.

Milloin kirjoitat taas jotain sisustusaiheista?

Tätä minulta kysytään usein. Tilini lähtivät aikanaan liikkeelle sisustuspainotteisina tileinä ja ovat nyt muuttuneet muotipainotteisiksi. Mutta minun on tarkoitus julkaista pian, ehkä seuraavaksi vähän jotain sisustusaiheista. Paljoa täällä ei ole nyt tapahtunut, mutta listalla on edelleen isojen tyttöjen huoneen järjestäminen uusiksi. Siitä raportoin, kunhan saadaan homma valmiiksi. Kiinnostaako sinua muuten sisustusjutut?

Tässä oli nyt tällainen vähän erilainen postaus kuin yleensä. Mitä pidit? Instagramissa @bmhjenni minut saa he

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Miltä tämä kalenteriviikko näyttää

Arki vauvan kanssa

Viikonlopun kuulumisia ja ajatuksia meidän uudesta arjesta

Vauvaviikon kuulumiset

Viikonloppu kuvina

3 kommenttia

  1. Maiju kirjoitti:

    Nansolla on nyt niin ihania uutuuksia mutta en ollut tajunnut että moni on valmistettu Kiinassa 🙁

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Hei. Kyllä, Nanson neuleet ja takit tulevat pääasiassa Kiinasta. Monet kotimaiset merkit käyttävät ulkomaalaisia tehtaita. Nanso on kuitenkin sitoutunut olemaan toimissaan täysin läpinäkyvä ja vastuullinen. Lisää Nanson vaatteiden valmistukseen liittyvästä vastuullisuudesta voit lukea täältä.

  2. 🐝🐝 kirjoitti:

    Sisustusjutut on aina ihania, mutta mielestäni parasta on lukea juuri siitä mitä tapahtuu juuri nyt kotosalla. Eli VAUVA 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *