Hae
Big mamas home

Ruokapöydän uudet tuolit: Ikea Ypperlig

”Ne nytkyivät ja natisivat alla ja koko ajan sai pelätä, koska joku jaloista pettää alta.

Moiccu vaan. Ihan ensimmäiseksi, mikäli Google on ollut ajoittain alhaalla, moka on minun. Olen viimeaikoina googlannut sen verran ahkerasti niin sisustusratkaisuja, kuin myös muumi-aiheisten villasukkien ohjeita. Jälkimmäisistä lisää ehkä myöhemmin, nyt haluaisin puhua niistä sisustusratkaisuista. Se on tämä syksy, joka saa yhden jos toisenkin sisustusharrastajan hurahtamaan ja niin myös minut. Allekirjoittaneella saattaa toki myös vaikuttaa se, että juuri nyt sisustan kotia täysin oman maun mukaan. Minun ei tarvitse keskustella ratkaisuista kenenkään kanssa.

LUE MYÖS:

Ruokapöytä

Big mamas home by Jenni S. Ruokapöydän uudet tuolit: Ikea Ypperlig

Big mamas home by Jenni S. Ruokapöydän uudet tuolit: Ikea Ypperlig

Samaan aikaan, kun hankin itselleni sängyn, päivitin myös meidän ruokapöydän tuolit. Edelliset oli saatu käytettyinä ystäviltä. Itseasiassa blogin alkuajoilta, löytyy postaus kyseisistä tuoleista. Voin linkittää sen tähän, ihan nostalgian mielessä, jos haluatte käydä vilkaisemassa. Mutta kuten sanoin, tuolit oli saatu käytettyinä ja ne alkoivat tulla tiensä päähän. Ne nytkyivät ja natisivat alla ja koko ajan sai pelätä, koska joku jaloista pettää alta. Lisäksi keinonahka päällinen alkoi olla parhaat päivänsä nähnyt. Se oli rei-illä niin kissojen, kuin lastenkin jäljiltä. Yksinkertaisesti, alkoi olla pienen freesauksen aika.

Big mamas home by Jenni S. Ruokapöydän uudet tuolit: Ikea Ypperlig

Big mamas home by Jenni S. Ruokapöydän uudet tuolit: Ikea Ypperlig

Big mamas home by Jenni S. Ruokapöydän uudet tuolit: Ikea Ypperlig

Googlasin pitkään vaihtoehtoja. Mielessä kävi kangaspäällysteiset, sirojalkaiset tuolit, joista itselleni tuli mieleen loft New Yorkissa. Mutta lapset ja kangaspäällinen vieroksuttivat. Jälkikasvuni ei ole tunnettu siitä, että he osaisivat vielä syödä sotkematta, mikä olisi riski kankaisille tuoleille. Koska päälliset eivät olleet ede irrotettavaa mallia, hautasin tämän ajatuksen hyvin nopeasti.

Big mamas home by Jenni S. Ruokapöydän uudet tuolit: Ikea Ypperlig

Big mamas home by Jenni S. Ruokapöydän uudet tuolit: Ikea Ypperlig

Big mamas home by Jenni S. Ruokapöydän uudet tuolit: Ikea Ypperlig

Budjettisyistä, haaveilemani designklassikot piti jättää myös pois laskuista. Minulla on tiettyjä tuolihaaveita ja minulla on myös aikaa odottaa sitä, että niiden on mahdollista tapahtua. Jonain päivänä ostan unelmieni tuolit, mutta en tällä kertaa. Siitä huolimatta onnistuin löytämään yhdet, aivan ihanat.

Big mamas home by Jenni S. Ruokapöydän uudet tuolit: Ikea Ypperlig

Big mamas home by Jenni S. Ruokapöydän uudet tuolit: Ikea Ypperlig

Tilasin Ikeasta Ypperlig nimiset tuolit vaaleanharmaassa värissä. Pidän tuolien klassisenmodernista ilmeestä. Niissä on samaan aikaan sellaista tiettyä kahvilatuolien henkeä, sekä modernia ilmettä. Tuolit ovat muovia, mikä tekee puhtaanapidosta harvinaisen helppoa. Näin syksyllä ajattelin, että tuolien ilmettä voisi piristää ja pehmentää esimerkiksi taljoilla tai istuinpäällisillä. Tällä hetkellä olen todella ihastunut kyseisiin tuoleihin ja ne tuntuvat oikealta valinnalta meille.

LUE MYÖS:
Sisustusprojekteja
Minulla on viimein sänky
Viime päivinä olen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.