Hae
Big mamas home

Essence Hallo Berlin luomiväripaletti

Nykyään tulee harvoin innostuttua uusista meikeistä, mutta nyt olen ihan todella innoissani. Uskollisimmat lukijat tietävät, että minä nautin meikkaamisesta. Vaikka arjessa se on hyvin monesti sitä, että toteutan kerrasta toiseen sen kaikkein helpoimman ja nopeimman meikkirutiinin. Nyt innostuin kuitenkin uudesta paletista niin, että sain ihan uutta pontta koko meikkaamiseen.

Big mamas home by Jenni S. Essence Hallo Berlin luomiväripaletti

Big mamas home by Jenni S. Essence Hallo Berlin luomiväripaletti

Kyseessä on Essencen Hallo Berlin-paletti, jossa on ihan mielettömän kauniit, voimakaspigmenttiset sävyt. Vihreän ja punertavanruskean sävyt veivät erityisesti jalat alta. Näin tämän ensimmäistä kertaa Why Not PR:n online showroomilla ja ihastuin tähän silloin. Kun tätä sitten oli tarjolla meidän lähi Tokmannilla, en voinut olla ostamatta. Paletin hintahan on siis alle kympin, mikä on naurettava hinta tällaisesta meikkipaletista.

Big mamas home by Jenni S. Essence Hallo Berlin luomiväripaletti

Yllätyin valtavan positiivisesti paletin laadusta. Värit ovat oikeasti pigmenttisiä ja ne kestävät hyvänä päivän ajan. Myönnän, että minulla oli ennakkoluuloja Essencen tuotteita kohtaan juuri halvan hinnan vuoksi, mutta ne romuttuivat kyllä heti. Näissä tuotteissa hinta-laatusuhde on todella kohdallaan. Ystäväni @mortianna, jolla on aina ihan mielettömän upeita meikkejä, kehui minulle Essenceä. Taisi jopa sanoa, että tämä on hänen suosikkimerkkinsä.

Big mamas home by Jenni S. Essence Hallo Berlin luomiväripaletti

Big mamas home by Jenni S. Essence Hallo Berlin luomiväripaletti

Ensimmäisessä tällä paletilla tehdyssä meikissä kokeilin ensimmäisenä tuota ihanaa tummanvihreän sävyä. Yhdistin sitä mattapintaiseen punaruskeaan ja kimaltavaan kuparinsävyyn. Alla listaus käyttämistäni tuotteista.

Big mamas home by Jenni S. Essence Hallo Berlin luomiväripaletti

Big mamas home by Jenni S. Essence Hallo Berlin luomiväripaletti

Big mamas home by Jenni S. Essence Hallo Berlin luomiväripaletti

Silmämeikki:

Essence Hallo Berlin-palette

Sandstone Raincoat Mascara

Maybelline New York Lasting Drama Liquid ink eyeliner

Anastasia Beverlyhills Brown powder duo Ebony (saatu)

Pohjameikki:

Ziaja physioderm eye cream

Lumene 24 h kasvovoide herkälle iholle

Essence Stay natural peitekynä

Lumene Natural Glow Fluid Foundation

Pure Mineral Powder

IsaDora Face Sculptor

Big mamas home by Jenni S. Essence Hallo Berlin luomiväripaletti

Mitä te tykkäätte kyseisestä paletista? Kokeilin myös toista meikkiä tällä paletilla, jonka esittelen teille todella mielelläni. Toivottavasti meikkijutut ovat mielekästä sisältöä, sillä näitä on kiva tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.