Hae
Big mamas home

Miten tehdä hyvä tinderprofiili – Neljä vinkkiä

Olin Tinderissä kaksi vuotta. Aloitin siellä täysin noviisina, mutta pikku hiljaa kokemusta alkoi kerttyä. Ja oman tapani mukaan aloin lopulta vähän suorittamaan tätä. En pahasti, mutta vähän kuitnekin. Koska some on minulle muutakin kuin ajanvietettä, aloin perehtymään myös Tinderin algoritmiin, koska ennen kaikkea se on sovellus, kuten esimerkiksi Instagram. Siellä tarvitaan aimo annos tuuria kumppanin löytämiseen, mutta sovellus ei ole läpeensä paha.

Olen ennenkin jakanut oppejani teille ja haluan jakaa niitä vielä joitain, vaikka seurustelenkin nykyään. Minulla kuitenkin kävi lopulta mieletön tuuri tämän kaiken suhteen. Löysin rinnalleni maailman ihanimman miehen.

4 vinkkiä miten tehdä hyvä tinderprofiili - BMH - Big mamas home byt Jenni

Miten tehdä hyvä tinderprofiili

Olennainen osa koko tätä prosessia on se oma tinderprofiili. Sen tulee olla selkeä ja sen tulee antaa riittävästi tietoa. Itse swaippasin yleensä liian niukat profiilit vasemmalle. Joskus harvoin, jonkun ulkonäkö teki sellaisen vaikutuksen, että swaippasin vain sen perusteella oikealle. Poikaystäväni tinderprofiilista tuli esiin kaikki olennainen ja ajattelin siitä, että meillä voisi synkata, koska yleensä minulla synkkaa sen tyyppisten ihmisten kanssa.

Mutta mitä siinä hyvässä profiilissa tulisi sitten olla? Annan tässä nyt joitain vinkkejä siihen.

Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni

1. Hyvät, ajantasaiset kuvat

Enkä tarkoita tällä mitään ammattilaisen ottamia kuvia. Nykypäivänä kuvaaminen on äärimmäisen helppoa. Kuvan pystyy ottamaan kännykällä myös itse tai sitten voi pyytää ystäävää ottamaan. Kuvien täytyy olla selkeät. Laita vähintään yksi kuva, jossa näkyy kasvot ja vähän ylävartaloa ja yksi kuva, missä näyt kokonaan. Ne ovat tyhjää parempia ja niillä pärjää jo. Vältä pelkkiä selfietä, aurinkolaseja ja hattuja kuvassa. Yritä antaa itsestäsi rehellinen kuva. Mitäkään puolialastomat kuvat eivät kanna pitkälle, jos etsit pitkäaikaista kumppania. Eikä mahdollinen kumppanisi halua arvuutella kuka kuvissa olet, joten käytä kuvia, joissa vain sinä näyt.

2. Kerro itsestäsi

Kerro itsestäsi, mitä harrastat, mistä nautit. Vastapuoli etsii tekstistäsi todennäköisesti samaistuttavuutta, jotain josta teillä voisi klikata. Joten kerro asioista joita teet mielelläsi ja johon ehkä kaipaisit kumppania kaveriksi. Onko se esimerkiksi patikointi tai ravintoloiden testailu. Voit kertoa hakutessasi jotain arvoistasi, mutta kerro jotain. Älä jätä tätä kohtaa tyhjäksi.

Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni

3. Älä esitä vaatimuslistaa

Sinulla on käytössä rajattu määrä merkkejä, joilla sinun pitäisi tehdä nopeasti vaikutus ihmiseen, joka ei mieti todennäköisesti kovin kauaa sitä kumpaan suuntaan hän sinun profiilisi swaippaa. Älä käytä niitä vaatimuslistaan, vaan ennemmin itsesi esittelyyn. Harva ihastuu näihin vaatimuksiin.

4. Voit kertoa lapsista, mutta sitä ei tarivitse painottaa

Lapset ovat minusta olennainen tieto, mutta sitä ei tarvitse painottaa. Riittää, että sen mainitsee. Jokainen järkevä ihminen ymmärtää, että kun ihmisellä on lapsia, silloin mennään hyvin pitkälti niiden pienten perheenjäsenten ehdoilla. Ja harvoin kukaan etsii ensisijaisesti toista vanhempaa lapselleen. Itse etsin itselleni ensisijaisesti kumppania. Etsin ihmistä, jonka kanssa minulla synkkaa ja jonka kanssa haluan olla. Mutta toki hänen täytyy tietää, että minun mukanani tulee kaksi mahtavaa bonusta.

4 vinkkiä miten tehdä hyvä tinderprofiili - BMH - Big mamas home byt Jenni

BONUS: Tämä neuvo ei liity mitenkään tinderprofiiliin, mutta oli lopulta olennainen osa oman kumppanini löytämistä. Ole aktiivinen! Lähetä niille matcheille viestiä. Aina hiljaisuus ei tarkoita kiinnostuksen puutetta. Oma poikaystäväni sanoi, että ei olisi uskaltanut aloittaa keskustelua. Ja ilman omaa tinderkokeiluani, me emme olisi alkaneet jutella ollenkaan. Joten oma aktiivisuus ei ole missään nimessä huono juttu. Jos synkkaa, niin sitten synkkaa. Siinä kohtaa on ihan sama kumpi on aloittanut keskustelun.

Tässä oli minun vinkkini hyvään profiiliin. Jo pidät mielessäsi edes nämä, niin sillä pääsee jo pitkälle.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Kaksi vuotta sinkkuna ja nyt seurustelen

Kuinka hukata kundi Tinderissä

Deittailu pluskokoisena

Miten Tinderissä kannattaa toimia?

Kysymyksiä ja vastauksia deittailusta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *