Hae
Big mamas home

Lasten joulukoristeet 2023

Nyt olisi aika esitlle meidän lasten uudet joulukoristeet. Aloitin esikoisen synnyttyä joulukoristeperinteen, jolloin lapset saavat valita Stockmannilta itselleen yhdet joulukoristeet. Näin on ollut tosiaan esikoisen syntymästä asti. Toki ihan pieninä minä olen auttanut koristeen valitsemisessa. Tänä vuonna autoin kuopusta. Lapset saavat nämä kaikki koristeet sitten aikanaan mukaansa, kun muuttavat omaan kotiin.

Esikoisen joulukoriste

Eläinrakas esikoiseni valitsi tällaisen kauniin linnun. Sen saa kuusenoksaan kiinni klipsillä. Sanoisin, että tämä on aivan esikoiseni näköinen joulukoriste. Hän on valinnut vuosien varrella useita eläinteemaisia koristeita. Tämä sopii hienosti kokoelman jatkoksi.

Keskimmäisen joulukoriste

Keskimmäisellä oli ensin vaikeuksia löytää mieluista joulukoristetta. Käytiin jouluosasto läpi muutamaan keraan. Sitten löydettiin tämä pieni kultainen lintu. Saman tyylinen, kuin isomman koriste, mutta vähän pienempi. Eläimet ovat molemmille isommille tärkeitä.

Nuorimman joulukoriste

Tämän valintaan minä tosiaan osallistuin. Mietin aluksi jotain suloista eläinkoristetta. Ajattelin sen olevan sopiva. Vauva ei varsinaisesti osoittanut erityistä mielenkiintoa mihinkään. Pää pyöri muutenkin joka suuntaan. Sitten minä näin tämän kauniin planeetan. Todettiin puolison kanssa, että tämä on ihan täydellinen koriste pienen ensimmäiseksi koristeeksi.

 Näillä kolmella koristella lasten koristekokoelma kasvoi. Nämä lähtevät lasten mukaan sitten kun sen aika koittaa.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Niiden pienten hetkien tärkeys

Juustokakku-joulutorttu

Pikkujoulu

Ensimmäinen kosmetiikkajoulukalenterini

Meidän joulu 2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *