Hae
Big mamas home

Siivosin joulun pois

kaksio, koti, sisustus,

kaksio, koti, sisustus,
Siivosin tänään pois viimeisetkin joulukoristeet. Kokosin koristeet laatikkoon, tyhjensin kuusen, suljin laatikon ja nostin sen kaappiin, sekä kannoin kuusen ulos. Imuroin pois kuusenneulasia ja luutusin lattialta pois pihkaa. Olohuone näyttää juuri nyt jopa paljaalta ilman kuusta ja sen valoja. 
kaksio, koti, sisustus,

kaksio, koti, sisustus,
Olo on juuri nyt muutenkin hieman ristiriitainen ja tyhjä. Rakastan joulun odotusta ja joulua. Joten näin tammikuussa tuntuu hieman surulliselta, kun täytyy luopua lempisesongistani. Olo on vähän sellainen, mitä nyt seuraavaksi. Mieheni puolestaan on ihminen, joka rakastaa vuoden vaihdetta ja puhuukin siitä, miten hyvältä uusi lehti elämässä tuntuu. Hän on onnistunut vuosien varrella tartuttamaan osan tästä innostuksesta myös minuun. Alan ymmärtämään hieman paremmin tammikuuta. Vaikka en minä vieläkään ole kummoinen uuden vuoden juhlija. 
Moni on kysellyt teinkö minkäänlaisia uuden vuodenlupauksia. Lähes kaikille olen vastannut, että tavoitteeni on saada koulu loppuun tänä vuonna. Ja etten juurikaan tee lupauksia. 
kaksio, koti, sisustus,

kaksio, koti, sisustus,
Kotikin tuntuu tyhjältä ilman kuusta ja joulukoristeita. Mietin väkisinkin, että mitä seuraavaksi. Paitsi, että tänä vuonna tiedän tarkalleen mitä seuraavaksi. Ensi viikolla polkaistaan olohuoneen projekti käyntiin ja alan tyhjentämään kirjahyllyä. Seuraavat päivät meidän kotona tulee olemaan pienimuotoinen kaaos ja asunto tulee todennäköisesti muistuttamaan enemmän varastoa, kuin kotia. Odotan kuitenkin malttamattomana lopputulosta, jota olen miettinyt pitkään. 
kaksio, koti, sisustus,

kaksio, koti, sisustus,
Vaikka tammikuussa on alkanut jo valostumaan, pitkä talvi on silti edelleen edessäpäin. Vaikka kevät houkuttelee, olen yrittänyt antaa myös talvelle tilaa. Vaikka kannankin kotiin tulppaaneja, jotka tuovat vahvasti mieleen kevään, nautin yhä neuleista, villasukista, pimeistä illoista ja pakkaspäivistä. Kun minulla on kylmä, kietoudun vilttiin ja keitän itselleni teetä. Nautin. Hyggeilen. Luen uusia kirjojani.

Olisi muuten kiva kuulla millaisia fiiliksiä teillä on tammikuusta, joten kommentoikaa.2 kommenttia

  1. Nea / In the little cottage kirjoitti:

    Kieltämättä mullakin on vähän haikea fiilis kun joulu on ohi ja kuusen ulosheitto jätti tyhjän aukon olkkariin.? Samalla kuitenkin oon iloinen että jouluhössötys on ohi ja odotan innolla joskus alkavaa kevättä! Nyt on vaan pakko elää hetkessä kun lapsi sairastaa,mutta kyllä kai tästä vielä noustaan. 🙂

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Minulla menee hetki päästä siihen kevät fiilikseen, varsinkin kun ulkona on vuorotellen lunta, jäätä ja loskaa. Toivottavasti teillä tyttö paranee pian, että pääsette arkeen kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.