Hae
Big mamas home

Viikon parhaat 30/20

Viikon paras omaan hyvinvointiin liittyvä päätös

Olen seurannut askelmääriäni jo pidemmän aikaa. Nyt kuitenkin päätin, että pyrin saamaan päivittäin täyteen sen 10 000 askelta. Tiedän, että loman jälkeen tuo askeltavoite täyttyy helpommin, joten todennäköisesti nostan sitä töiden alkaessa. Mutta näin aluksi pidän huolen, että 10 000 askelta täytttyy. Te tiedätte, että uskon sellaisiin pieniin pysyviin muutoksiin ennemmin kuin superdietteihin. Ruokavalioni on muuttunut suuresti kuluneen vuoden aikana ja nyt tuntuu tarpeelliselta ottaa seuraava askel parempien elintapojen tiellä.

 

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 30/20

Viikon paras kirppislöytö

On mielettömän ihanat kesäkengät, jotka löytyivät totta kai second handina Zadaalta. Löysin tällä kertaa Anna Field merkin loaferit, joissa on ihana boheemi yksityiskohta.

 

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 30/20

Viikon paras päivällinen

Nautittiin tällä kertaa meren rannalla. Pakattiin minien kanssa retkireput ja lähdettiin syömään ruoka meren rantaan, kallioiden juureen. Tytöt jaksoivat todella hyvin. Myös pienempi, jolle tämä oli ensimmäinen pidempi retki ilman rattaita. Pari kertaa kannoin häntä reppuselässä, kun toisesta tuntui ettei jaksa. Tämä kesä on ollut todella kiva, kun olen ollut keskenään tyttöjen kanssa. Me ollaan tehty paljon kaikkea pientä sponttaania. Me ollaan loistava tiimi ja tyttöjen kanssa on niin kiva tehdä ja touhuta.

 

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 30/20

Viikon paras kivijalkamyymälä

Tämä oli Helsingin keskustassa Moomin Shop. Meidän piti kurkata sisään vain näyteikkunasta, mutta mitä minit ensin, sitä äiti perässä. Siis kun pienet viilettivät jo sisälle, minä en voinut muuta kuin seurata. Ja liike oli aivan ihana. Tosi kivasti sisustettu ja viimeistelty. Melkein toivoin, että sen yhteydessä olisi ollut vaikka pieni kahvila. Kannattaa käydä vilkaisemassa, jos liikutte huudeilla. Liike sijaitsee Lasipalatsirakennuksessa, Foorumia vastapäätä.

 

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 30/20

Viikon paras sarja

Tämä löytyy Netflixistä ja on nimeltään Cursed. Sarja esitellään Netflixissä sanoin; “Ennen kuningas Arthuria Voiman miekka valitsi kuningattaren.” Pidän valtavasti kuningas Arthurin legendasta, joten olin myyty jo näistä sanoista. Sarja on ihan rehellinen fantasiasarja, joten se ei ole tietenkään kaikkia varten, mutta uppoaa tällaiseen fantasianörttiin. Heh. Pääosassa Nimueta esittää ihastuttava Katherina Langford, josta pidin jo 13 syytä miksi-sarjassa.

 

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 30/20

Viikon paras asukokonaisuus

Tämä löyty tällä viikolla meidän neljävuotiaalta. Etenkin esikoistyttäreni on osoittanut jo pitkään selkeää mielenkiintoa omaan pukeutumiseensa ja on välillä todella tarkka omasta pukeutumisestaan. Siksi meillä on tästä asiasta välillä melkoisia väitteilyitä. Tällä kertaa mini stailasi itsensä kuitenkin todella kivasti. Tällä kertaa vähemmän, on enemmän ei todellakaan pätenyt, vaan enemmän, oli todellakin enemmän. Kukkamekko ja kukkakuosinen bomber toimivat nimittäin hämmästyttävän hyvin yhteen. Vai mitä mieltä olette?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.