Hae
Big mamas home

5 x Kesän asut

Tässä on käynyt nyt niin, että kesä vei mennessään. Minulla on ollut niin kiire nauttia kesästä ja tehdä asioita, että en ole juuri malttanut kirjoittamaan blogia. Mutta ehkä näin kaunis alkukesä on ollut hyvä syy pysyä poissa läppärin äärestä. Toisaalta sen ansiosta minulla on tiedossa useampi postaus kesän retkikohteista. Ja nyt yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaa taas säännöllisemmin.

Kirjoitin tuossa aiemmin postauksen, johon kokosin kevään asujani. Nyt ajattelin koota kesän peiliselffiet yhteen postaukseen ja näyttää teille, millaista kesäpukeutumiseni on.

Kesän asut

Kesän asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S.

Liehuke / Toppi / Shortsit

Tämä asu taisi olla ihan ensimmäisinä hellepäivinä päällä. Rakastan tällaisia ohuita liehukkeita, jotka suojaavat auringolta, mutta jotka eivät ole liian kuumia.  Toppi on Kapp Ahlin lounge-mallistoa ja ihanan kevyt ja ilmava. Aivan täydellinen kuumille ilmoille. Farkkushortsit leikkasin viime kesänä vanhoista farkuista ja ne ovat ajaneet asiansa erinomaisesti jo edellisenä kesänä.

Kesän asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S.

Pitsikaulus / Haalari

Tähän asuun pukeuduin, kun menin viime viikolla lounaalle itsekseni. Tämä kyseinen haalari on ihan mun suosikkeja. Se on yksinkertainen ja kaunis. Olen hengaillut talvella monta kertaa se päällä kotona. Noista pitsikauluksista teitä ehkä jo kyllästyttää kuulla, kun olen jauhanut niistä useammassakin jutussa.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni S.

Toppi / Farkut

Yksinkertainen toimii aina. Olen henkeen ja vereen farkkutyttö, vaikka nykyään mekotikin ovat kivoja. Siihen päälle vielä tuo musta toppi, joka on ollut lempparini siitä lähtien, kun sen hankin.

Kesän asut - Kesä muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Mekko

Tähän mekkoon puekuduin meidän kesäretkelle. En ole täysin päättänyt vieläkään mitä mieltä kyseisestä mekosta olen. Se on ihan mielettömän ihana, mutta jokin siinä on mietityttänyt. Voi olla, että se on mekon väljä malli ja se, että minulla on takaraivoon pinttyneenä haitallinen ajatus siitä, että näyttäisin lihavalta tässä. Olen yrittänyt jättää nämä ajatukset huomiotta ja nauttinut tästä ihanasta kesämekosta.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni S.

Toppi / Neule / Farkut

Vähän viileämmän ilman asu. Kyseinen neule on ihan lempparini ja se on näkynyt täällä blogissa useampaan kertaan. Tykkään tästä nimenomaan näin kesällä, kun se ei ole liian kuuma. Neuleen alla minulla oli valkoinen pitsitoppi ja jalassa tuollaiset momjeans-malliset farkut.

Ajattelin tehdä näitä asukoonteja jatkossakin, sitä mukaan kuin näitä peiliselfieitä varastoon kertyy. Näissä näkyy kuitenkin tosi hyvin se, miten arjessa pukeudun.

-Jenni

 

Lue myös

Kesän kukkamekko

#sininvaatekaapilla pukeutumishaaste

Vaaterakkaustarina

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Yksi kommentti

  1. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

    Kiva postaus! Minua kiinnostaa ihmisten arkityyli. Etsin vinkkejä piristää omaa tylsää pukeutumista. Minulta löytyy keltainen liehuke, joka pääsee ehdottomasti ulkoilemaan farkkushortsien kanssa. Kiitos vinkistä! Viime kesän liehuke viettikin vaatekaapissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.